Reklama

Skylink rozšíril ponuku o Mňau TV, na pozícii Skylink Ochutnávka je športový kanál

Skylink dnes okrem vyradenia staníc TV Nova, Nova 2 (Smíchov), Nova Gold (Telka), Nova Action (Fanda) a Nova Cinema z ponuky pre slovenských zákazníkov a staníc Markíza, Doma a Dajto pre českých, rozšíril svoj programový raster aj o jeden nový televízny kanál v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). K zmene došlo navyše aj na promo programe Skylink Ochutnávka.
Pokračovanie nižšie:


Na predvoľbe Skylink Ochutnávka je od 1. marca 2017 dostupný športový kanál Sport 2 HD, ktorý vystriedal Film+. Po dobu jedného mesiaca ho tak budú môcť prijímať všetci zákazníci s aktívnou dekódovacou kartou Skylink. Štandardne je pritom súčasťou platených balíčkov Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

TIP: Skylink zablokoval na slovenských kartách programy TV Nova a zvýšil poplatok

Úplnou novinkou v ponuke operátora je česká Mňau TV. Podľa vysielacej schémy je program televízie zložený predovšetkým z programov o domácich miláčikoch. Kanál bude k dispozícii zákazníkom už od základného balíčka Digital. Vysielanie je dostupné na družici Astra 3B (23,5°E) z frekvencie 12 090 MHz. Ide o bývalú pozíciu s názvom Novinka.

Technické parametre pre príjem Mňau TV:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 090 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: MNAU TV
Provider: M7 Group
Kódovanie: Cryptoworks (0D96), Irdeto (0624), Viaccess (0500)

PIDy:
Video: 7211 (H.264)
Audio: 7212 – cze (MPEG-1)
PCR: 7211
PMT: 7216
ServiceID: 790
Teletext: nie

Technické parametre pre príjem programu Skylink Ochutnavka:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 344 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Skylink Ochutnavka
Provider: M7 Group
Kódovanie: Viaccess (0500), Irdeto (0624), Cryptoworks (0D96)

PIDy:
Video: 2110 (H.264)
Audio: 2120 – cze (MPEG-1), 2121 – slo (MPEG-1)
PCR: 2110
PMT: 2100
ServiceID: 8011
Teletext: nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Naozaj zaujímavý kanál,len neviem či je legálny na slovensku,lebo je to český kanál a neviem či aj budú naše slovenské mačky rozumieť tomu kanálu? Skylink sa prekonáva už len čakám kedy pridá ešte všetky slovenské kanáli z hodinovým posunom,lebo zatiaľ je len JOJ a JOJ CINEMA,ja sa len divím ľudom,čo v Skylinku ostanú,platiť tým vydieračom skoro 60 eur do roka a mať tú istú ponuku,čo mám na anténe zadarmo.

  2. Som strašne zvedavý ako mieni skylink kompenzovať výpadok toľkých staníc nikde na svete by si takéto niečo nemohli dovoliť a ešte bez hanby zvýšiť cenu servisného poplatku Slovensko raj pre Zlodejov

    1. Kompenzovať sa to bude tak, že polovica zákazníkov im zamáva – adios – na rozlúčku… Lebo diváci určite nie sú zvedavý na tie odvarové kanály a stoky. To len oni si mysleli, že za veľa peňazí bude málo muziky… Ľudia nie sú sprostí, postupne sa im otvvárajú oči a dostávajú rozumy…

    2. Zjavne si tu prvý krát a ešte máš aj slabý zrak, keď si si doteraz nevšimol hviezdičky v zozname programov. A už vôbec nemáš predstavu ako často a rýchlo vznikajú, zanikajú alebo sa presúvajú stanice na satelitoch.

  3. Je to úsmevné, ako tu všetci vypisujú, že polovica… ba priam všetci… od Skylinku odídu preč… a kam? Na šesť „zaujímavých“ programov na DVB-T? (hlavne že sú zadarmo…že?) Alebo si zaplatia Mágio, Orange, UPC a podobne? Každý tu len kváka o odchode od Skylinku, ale nakoniec tam ostane…. lebo – parabolu – čo?…hodí do smetí? Satelitný príjímač tiež? Vytrhá všetky káble?
    Skylink nikoho nedrží a ani nečaká na vyhrážanie sa… že tisíce a tisíce ľudí od nich odídu…. tak nech idú… a Skylink skolabuje z toho?

    1. Budú čumákovať v DVB-T na: 3 Infokanály, Monoskop, český teleshoping, čarodejnice a svätuškárov vymývajúcich mozgy…

    2. V DVB-T je aj Plustelka, teraz v akcii za 3 eura mesacne. To je menej, nez servisny poplatok Slizlinku (ktory o rok znovu stupne) a ponuka je porovnatelna – jedine dobre programy v zakladnej ponuke Skylinku, ktore nie su v terestriali, su Prima Zoom a mozno este 3-4 dalsie, ktovie kedy ich tiez vypnu, zvysok je balast. Po druhe, su tu dalsie sat. platformy – AntikSat (od 1 eura/mes. zhruba za to iste, co za 3,70 na Slizlinku), Flix, atd. A parabolu nikto nemusi hadzat do srotu, ak ju nevyuzije na prijem spominanych konkurencnych platforiem, tak si ju moze natocit na Astru 19,2°E, Astru 28,2°E, Hotbird 13°E a pod., kde je spusta pozeratelnych kanalov zadarmo. V cudzich jazykoch, ale aj tak, vzdy sa tam toho da pozerat viac, nez v okyptenej zakladnej ponuke Slizlinku. Dalej, existuje kopec online pozicovni a podobnych streamingovych sluzieb, kde sa daju legalne pozerat filmy a serialy, bez stupidnych reklam a plati sa len za to, co clovek vyuzije. A to este nevraviac o nelegalnych cestach, od torrentov a filesharingu az po cardsharing, ale toto uz neodporucam, to je len poznamka na okraj. A co sa kvakania o odchode tyka – Skylink podla vlastneho vyjadrenia prisiel tusim v r. 2015 o 100 tisic klientov, da sa predpokladat, ze tohto roku to bude ovela viac. Pochybujem, ze z toho skolabuju, ale zisky im tam mozu klesnut natolko, ze sudruhom managerom z toho skrivi huby.

Komentáre už nie sú povolené.