Reklama

Skylink zablokoval na slovenských kartách programy TV Nova a zvýšil poplatok

Satelitný operátor Skylink dnes zablokoval predplatiteľom na Slovensku všetky programy českej skupiny Nova. Zákazníci tak od dnešného dňa nemôžu sledovať programy TV Nova, Nova 2 (Smíchov), Nova Gold (Telka), Nova Action (Fanda) a Nova Cinema. K zablokovaniu došlo na základe rozhodnutia samotného vysielateľa, ktorý požadoval od slovenských operátorov vypnutie všetkých svojich programov pre ktoré nakupuje autorské práva iba pre územie Českej republiky. Tie šírili doteraz u nás všetci operátori bez oprávnenia a teda nelegálne. Jediné programy, ktoré môžu operátori na Slovensku oficiálne šíriť od Novy sú Nova International, Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

V ponuke pre českých predplatiteľov platformy Skylink programy TV Nova samozrejme zostávajú bez obmedzenia. V prípade, že ste český občan a programy vám nefungujú, požiadajte operátora o zmenu regiónu cez zákaznícku zónu. Pre zákazníkov v susednej Českej republike však od dnešného dňa nefungujú zase programy slovenského vysielateľa Markíza – Markíza, Doma a Dajto. V ponuke je náhrada Markíza International.
Pokračovanie nižšie:


Okrem vyradenia programov TV Nova na Slovensku a TV Markíza v Českej republike vstúpil od dnešného dňa do platnosti aj nový cenník platformy Skylink. V novom cenníku došlo k zmene výšky Servisného poplatku a predplatného troch Doplnkových balíčkov Mixbox, CS Film + CS Mini + Horor Film a Film Europe + CS TV. Cena zvyšných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet sa nemení.

Servisný poplatok sa po novom zvýši zo súčasných 39,7 € na 55,60 €. Viac zaplatia aj zákazníci využívajúci SIPO či Inkaso z účtu. Tí budú po novom platiť už 3,69 € mesačne z pôvodných 2,6 €.

Ďalšou novinkou v ponuke Skylinku bude od 1. marca 2017 kanál Mňau TV. Ten nájdu užívatelia Skylink ready boxov so zapnutou funkciou FastScan na pozícii číslo 14 (33 ČR), majitelia prijímačov bez tejto funkcie, si ho naladia v priebehu dnešného dňa z frekvencie 12 090 MHz.

Zmeny v cenníku od 1.3.2017

Služba

Pravidelná mesačná platbaJednorazová platba

na 12 mesiacov

Servisný poplatok

3,69 € (doteraz 2,6 €)

(len SIPO alebo Inkaso z účtu)

55,60 € (doteraz 39,7 €)
Mixbox5,99 € (doteraz 4,99 €)71,88 € ( doteraz 54, 89  €)
CS Film + CS Mini + Horor Film4,97 € (doteraz 4,1  €)59,64 € (doteraz 45,1  €)
Film Europe + CS TV5,64 € (doteraz 4,9  €)67,68 € (doteraz 53,9  €)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To už len idiot bude teraz platiť servisný poplatok !

    1. Keď už Skylink tak ochotne vypína programy dôrazne požadujem aby vypli tie reklamné vysielače Markíza a JoJ,ktoré od skorého rána do neskorého večera tretinu času vysielajú iba tie debilné reklamy,mnohé z tých reklám devastujú slovenčinu a to im ešte nestačí a tak do každého programu pchajú ešte do obrazu väčšinou upútavky na tie debilné seriály o ničom.Ak to chce niekto pozerať,Skylink by mal pre takých zákazníkov zriadiť samostatnú skupinu do ktorej im napchá všetky programy Markízy a JoJ a uvidíte,že tie stanice neprežijú ani rok existencie.A logika hovorí,že keď Skylink vypol z ponúk množstvo programov,zákonite by mal znížiť cenu a nie ju ešte zvyšovať.Podľa tohto postupu,ktorý zvolili teraz mi vychádza,že čím menej programov ponúknu,tým bude vyššia cena a tomu sa hovorí ľudovo nenažranosť.Ja osobne Markízu a JoJ-ku sledujem do týždňa nanajvýš tak 5 hodín.5 hodín za týždeň,aby nedošlo k omylu.Ak prestanú okamžite vysielať,vôbec mi nebudú chýbať.

    2. ochotne vypína programy? Ako keby mal na výber 😀 To bolo rozhodnutie súdu. Pokiaľ nechceš tie programy sledovať, tak ich nemusíš pozerať. Ja na nich pozerám len dobré programy, tie zlé nepozerám.

      Pokiaľ ide o cenu, tak ak sa nemýlim, Skylink neplatil za prenos týchto programov ich televíziám a teda sa mu náklady neznížili. Pokiaľ ide o to zdraženie, tak ich náklady sa týmto ani nezvýšili, ale chcú ťahať peniaze… 🙂

    3. To nebolo rozhodnutie sudu, ale vysielatela, ktory tymto obmedzil (samo)konkurenciu na reklamnom trhu (rozumej: aby divak mal menej na vyber a zostali mu len reklamne s**cky), sudom sa len vyhrazal. V kazdom pripade Slizlink zdrazuje kazdy rok viac a viac a tak okrada svojich zakaznikov, nuz ale kto sa necha…

    4. no, takto, sirenie signalu TV Nova a dalsich ceskych programov na Slovensku, ako aj sirenie slovenskych programov v Cesku je nezakonne… to sa hadam nebudes priet 🙂
      Sud, ktory som si pamatal bol medzi CET21 a TV-SAT:
      omediach.com/tv/item/10054-nova-vyhrala-na-slovensku-sud-nad-operatorom
      Ale bolo to prakticky to iste, sirenie tychto programov bolo vzdy nelegalne – nemali na to licenciu.

      Este opravim vo svojom prispevku vetu: „Skylink neplatil za prenos týchto programov ich televíziám a teda sa mu náklady neznížili“ – Skylink asi za to platil.

    5. Ale iste, to nespochybnujem. Ale sirenie CZ programov na Slovensku a opacne bolo dlhe roky az doteraz ticho tolerovane, ja som napisal len to, preco teraz uz tolerovane nie je. A ano, nejake sudne rozhodnutia vo veci neopravneneho sirenia boli, ale nie proti Skylinku (a dalsim operatorom, ktori skupinu Nova teraz vypli – Freesat, Telekom, Antik …), pretoze nikto nedal proti nim sudne podanie – najprv prisla vyzva na odpojenie programov s vyhrazkou sudneho pokracovania v pripade neuposluchnutia. Takze obaja mame pravdu, akurat sme pisali kazdy o niecom trochu inom.

    6. Viete, aka je náročná údržba Skyliku štverať sa na satelit…!?

    7. Vyborne Milan!Uplny suhlas,vidis to spravne-hlavne to,co sa tyka Markizy,Jojky a im podobnych sukromnych
      stanic.Je to orientovane len na konzum a zisk.Bohuzial uz sa neda pozerat ani Nova sport-prenosy z NHL,
      kvoli comu som pred rokmi vstupil do Skylinku,kde prerusuju zapasy stale castejsie z najstupidnejsou rek-
      lamou-ja to prepnem a uz sa tam nevratim.A pomaly sa menia aj verejnopravne(STV,ARD,ZDF,ORF)-lebo
      chcu drzat krok s privatnymi,cim menia ton moderatorov-ostrejsi,tvrdsi,primitivnejsi a vsuvaju takisto stale
      viac agresivnej reklamy.Jedine v jednej veci s Tebou nesuhlasim,ze tie zumpy nepreziju ani rok existencie:
      obavam sa,ze preziju,lebo vacsina,co ich sleduje je presne takouto formou nadsena,potrebuju senzacie,
      vysielanie,ktore utoci na najnizsie pudy,programy,ktore nerozvijaju,ale naopak udupavaju kulturu naroda.

    8. Súhlasím pán Peter a dodám ešte jednu zaujmavosť.Uvediem príklad na balíčku SMART od tejto spoločnosti.Na území ČR šíri táto spoločnosť v spomínanom balíčku 78programov / 33 HD za 239českých korún (t.j. po prepočítaní kurzu 8,84eur),naopak na území SR ten istý produkt avšak 70programov /29Hd za rovnakú cenu 8,80eur.Je namieste otázka či nejde o diskrimináciu slovenských divákov , keďže za rovnaký produk z menej programami zaplatí rovnako ako český divák.Tomuto sa v globále hovorí jednotný európsky trh.Ja netvrdím,že by programová štruktúra mala byť v oboch krajinách identická,ale mám za to,že počet programov v jednom balíčku by mal byť za rovnakú sumu dostupný v oboch štátoch.

    9. Končí mi predplatné, končím aj ja s tou nenažratou firmou, dúfam že zbankrotujú

  2. Ja by som skylinku navrhoval zánik,načo už teraz je,némá zmysel,veď tie isté stanice chytím na anténe,okrem odpadu z markízy,ktorý som neni ochotní sledovať,chvalabohu že som ich poslal ten rok kade ľahšie,sám som zvedaví kto im vôbec ostane,či sa nájde nejaký dobrodruh na slovensku,ktorý bude za nič skylinku platiť.Mimochodom skylink kartu používam teraz na škrabanie zamrznutých okien na aute

  3. ludia prejdite k antiksatu alebo flixu bez českych stanic vam je skylink na nič

    1. A ty si myslis ze tam pojdu ceske stanice,no si velmi na omyle,kazdy provider si velmi rozmysli ci bude poskytovat Novu alebo Primu na SR nacierno , ak sa to stane Nova si bude pytat ako financne odskodnenie a tam sa to pohybuje uz v takej vyske ze provider by asi krachol, takze ani antiksat a ani flix na SR nebudu mat Novu ani Primu

    2. Mas pravdu, ale tu nejde o programy skupiny Noha a Primu. Aj bez nich ma taky Flix zaujimavy balik za cca. 7 eur mesacne (ak si polrocnu kartu zaregistrujete az v posledny den 30-dnoveho obdobia) a Antiksat ma zakladny balik za necele 1 euro. Plus Flix neparuje karty, precita ju v podstate kazda Conax ci UNI citacka, t.j. vstupne naklady su minimalne resp. ziadne pre tych, ktori uz nejaky set-top box maju. Ak by Flix zverejnil svoje plany, co sa u nich bude diat po skonceni platnosti polrocnej karty, tak prestelujem lavor na 16°E a tu kartu si kupim. A ak by Antik nezmyselne neparoval karty a nenutil tym potencialnych zakaznikov s vlastnym STB vyhadzovat zbytocne 38 alebo kolko eciek za CA modul, tiez by si lahsie ziskaval klientov.

    3. hľadám práve nejakého iného poskytovateľa. teraz ma už vážne na*rali. vyššia cena a nižšia služba? to je asi vtip.

  4. Vypnú primu, všetky stanice Novy zvýšia poplatky a pridajú Mňau tv. A tak naváhajte telefonujte a objednávajte, kto zavolá do 10. minút dostane aj Hav hav tv. A TO SA OPLATÍ !!!

  5. Káblovka UPC tiež vypla Novu a Novu Cinema, ale v aplikácií UPC – Horizon go ide Nova aj Nova Cinema. Nova international je tam dolu na spodných miestach. UPC Horizon go je v cene káblovky na 3 zariadeniach (pc, tablet, mobil). Skynolink si aj za aplikáciu na sledovanie TV na na nete vypíta extra poplatok.

  6. Tak si to zrekapitulujme: Tento rok nám vypol Skylink 6 základných programov. Zo 44 programov balíčka Digital ostalo len 38, to je zdraženie o 14%. Od 1.03.2017 zdražel Digital o 40%, takže to čo ostalo je drahšie o 62,16% ! Toto bude úpadok pre Skylink. Ak ešte vypnú aj tých 8 programov s “ * „, tak si myslím, že Skylink na Slovensku skončil !

    1. Z tych 44 programov bolo realne pozeratelnych tak maximalne 25 (aj to este s prizmurenim oboch oci), zvysok je balast, FTA alebo dostupne v DVB-T. A ak pocitame, ze servisny poplatok kedysi vobec nebol, ze zakaznikov lakali klamstvom „navzdy zadarmo“ – aj ked celkom zadarmo to nikdy nebolo, cena za kartu, resp. kartu + reg. poplatok bola vzdy nehorazna, aj tie kartove mariase nieco stali … ech, skoda reci.

  7. Škoda Skylink neskončí, lebo veľa ľudí si nemá čo iné vybrať. Ja budem hľadať akékoľvek iné vysielanie, kde budem mať všetky české programy. Markízu a Joj ignorujem za to všetko. Nebudem predsa sa dívať na Markíze ako Banášová v Chart schow sa hrá škôlku, alebo v Joj aby ten „moderátor“ donekonečna hádali vek, či povolanie.

    1. Uz nenajdes take „vysielanie“, kde budes mat vsetky ceske programy, okrem cezhranicneho presahu DVB-T na zapadnom Slovensku. A Skylink neskonci, lebo stale je dost oviec, ktore sa ochotne nechaju strihat. Ale aspon dufam, ze co najviac klientov im ukaze chrbat – ked ich to nepolozi, nech im aspon cim viac klesnu zisky. Ale mylis sa v tom, ze ludia si nemaju co vybrat – vzdy je na vyber, Flix, Antiksat, Plustelka ma teraz akciu za polovicu na rok, atd. Alebo sa za okradanie odplatit Skylinku okradanim cez cardsharing (aj ked je to nelegalne). Alebo kaslat na bednu a robit nieco uzitocnejsie.

    2. to sa týka len Prievidze a celej Oravy, keby tam bežal MUX4 skylin je s dsičaptou davno off

    3. Ja som z Oravy je možné ešte nejako sledovať všetky české tv staníce?

    4. Je.
      Rozvinie sa tv turistika minimálne na Moravu. Ak tam máš známych, kúpiš druhú kartu, zaregistruješ, zaplatíš v Kč druhý serpo a môžeš na to doma pozerať do aleluja. Stoja tie programy za to?
      Teraz to urobí Prima. Už je tam „tv: kurňa co to je?“ Tiež sa pýtam, co to je. Vraj Prima plus! 🙂

      Vidím iný problém. M7 group si strelila do nohy, lebo je tu jednotný eu trh. Je nemysliteľné aby ponúkali tí istí operátori, ktorí pôsobia aj na Sk, v ČR viac programov za menej. To je ako s tými šmejd potravinami.

      Nakoniec dosiahnu to, že ľudia začnú hľadať nelegálne cesty, ale popravde okrem Prima zoom a Fandu mi nič chýbať nebude. Markíza a Joj aj s ich odnožami je hnoj! Nesledujem to už dosť dlho. Markíza ešte za niečo stála za nebohého programového riaditeľa Gregora. Akonáhle sa Cme zmocnila Novy a Markízy ide to všetko do kytičiek (kopru).

    5. čiže ak mám niekoho v cz kto mi tam kupi kartu a aktivuje a ked mi ju pošle tu mi pojde?

    6. Na Orave by mal byt mozny cezhranicny prijem ceskeho DVB-T vysielania (zadarmo) na terestrialnu antenu, ale musi byt kvalitna a spravne nastavena, taktiez kablove rozvody atd. A tiez je potrebny TV prijimac alebo set-top box s podporou DVB-T2 (idealne aj s podporou kodeku h.265/HEVC), kedze v CR uz pomaly zacinaju s prechodom na tento vysielaci standard. Na mapavysilacu.cz sa daju dohladat blizke vysielace v CR.

    7. mala by, tak som to riesil volakedy , len je to trochu otrava nedala sa platit ta karta online vtedy. cize raz rocne mi to musel platit.

      a asi sa vratim ktomu znova, sk stanice ma vobec nezaujimaju…

  8. Skylink funguje na základe nepriamej úmery: čím viac platíme, tým menej programov dostaneme. Mali by si trochu zmeniť matematické kategórie.

  9. Chcem sa spýtať,či zainteresovaný v Rade pre rozhlas a retransmisiu uvažujú o dôvode zvýšenia Servis. poplatku firmou Skylink.

    1. Myslíš niekoho ako „Holjenčík“?
      Samozrejme, že existuje. Dáva im na toto návody!

  10. na celom svete je vlna šetrenia, lebo sme si žili nadpomer ku niektorým častiam planéty, boli sme rozmaznaný skylinkom, keď nám pridával programy v hd-ečku, a chcel len servisný poplatok napr. vo štvrtine výšky mesačného poplatku za iné platené služby. Je čas priznať, že skylink musí zmeniť názov servisný poplatok za napr. balík základ SK. Zvyknime si, že markíza doma a dajto sú platené kanály. Proste CME z lajna bič neupletie, tak, ak mám záujem to pozerať tak si to jednoducho predplatím za cenu ktorá mi bude najviac vyhovovať. Kto veril bilboardom a jardovi, že navždy zadarmo, je naivný snílek odkázaný na otrockú prácu s trvalými stopami na zdravý. Najdôležitejšie je nájsť vo vysielaniach televízií to čo nás baví a pozitívne to využívať, ak si to nevieme zatiaľ nájsť, tak to hľadajme, a nebuďme leniví, čas života sa nám kráti, tak ho využime k vlastnému šťastiu.
    Ďalšou pravdou je to, že mnoho programov novy a primy o ktoré máme záujem, je i na InternacionaL verziách týchto kanálov. Takže poďme dopredu a nesmúťme nad stratou reklamných kanálov, ktoré nám veľa zábavy nedávali….

    1. TV Angelika je už na úplnom dne, čo sa týka sledovanosti (a určite aj príjmov), stačí denno denne sledovať články o neúspešnej sledovanosti na: mediaboom.sk . V rôznych článkoch sa ohľadom (ne)sledovanosti často spomína: na dne, dno, úplne dno atď… a to za niečo hovorí… Predpokladám, že na prelome jari / leta poletí 3 kozmickou rýchlosťou ten baleťák z Kessel Buntes, a že začiatkom leta resp na jeseň sa vrátia do DVB-T, možno do MUX-1 a budú radi, že sú radi…

    2. Je dost zabavne sledovat ten pokles sledovanosti skupiny Mrkvyza, najprv zaostavali za Ojojoj o stvrtinu, teraz sa to blizi k polovici, co som necakal, myslel som, ze rozdiel sa bude zmensovat, ako budu ludia kupovat satelity a upisovat sa kablovkam a IPTV. Ale opak je pravdou. A percenta sledovanosti este budu klesat s tym, ako budu znechuteni ludia odchadzat od sat. platforiem po odpojeni ceskych stanic a v pripade Slizlinku aj vdaka zdrazovaniu. A Mrdkiza ma este tu drzost trepat nezmysly o tom, ze 17 dni z mesiaca boli najsledovanejsi, jeden by z toho pukol od smiechu. Teraz v marci nasadia tu dementnu Farmu a o nieco vydarenejsiu show Tvoja tvar znie povedome, no a ak nepride zlepsenie sledovanosti (a ono skor asi nepride, podla doterajsieho vyvoja), tak prijimam stavky, ze v DVB-T budu naspat uz v aprili, maximalne v maji (davam bolsevikovi mesic, maximalne dva!) 😀

    3. si nejaky mudtry….prave tie stanice, co zrusili som pozerala, lebo za nieco stali, teraz mam pozerat ten slovensky hnoj?

    1. Aj ja. To bola jediná stanica, ktorú som sledovala. Radšej som pozerala dokola Priateľov, Sex v meste, Dva a pol chlapa atď. ako priblblé seriály a reality na Markíze a Joj.
      A ešte Prima Zoom pozeráme a to tiež neviem ešte ako dlho.

      ja mám dve karty Skylink a ako to tak vidím idú do koša a treba sa poobzerať to inom

  11. Stačí jednoduchá vec- prehodiť kartu na CZ verziu a všetko ide vpohode ďalej.
    Všetko slovenské čo tam vypnú máte v DVBT a onedlho aj Markízu-
    a keby aj nie . komu bude chýbať ???

    NIKOMU

  12. kaslat vas celi sylink od noveho roku ste vypli uz 4 programi ktore som sedoval ste uzernici

  13. A komu tím prospejete slovaci hufne odchadzajte k inim operatorom ale za lacnejsie poplatky sice bez programov ktorym rozumiete (myslim jazykovo) mozno sa pani demokrati dohodnu a pochopia ze bez chudakov sa ani oni nebudu mat dobre ked im poklesnu zisky

  14. či už je ta vine tv Nova,/predtym tv.Prima/,ktory žiadali vypnut vysielanie na Slovensku,alebo samotny Skylink…odkaz pre všetkych: UDÁVTE SA s vašimi tv.
    to máme za tie nehorazne servisne poplatky??? programy typu Nova International si nechajte,nezaujima ma pôvodna tvorba,tak isto ako aj na slovenskych kanaloch ma to nezaujima
    podobne ako tu-v diskusii piše richard sk.- dôvod neustaleho a nehorazneho zvysovania servisnych poplatkov Skylinku!?
    A čim chce Skylink nahradit všetky chybajuce programy TV NOVA? programy typu tv8,lux,relax…a pod,tak to si tiez radsej nechajte…a ZADRHNITE sa s nimii

    1. Vis za co se plati servisny poplatok? Balicek digi je zdarma. Preboha lidi ctete!

    2. Servisny poplatok v Slizlinku bol vzdy iba zasterka, aby mu preslo porusenie slubov „navzdy zadarmo“. Svedci o tom aj fakt, ze vzdy, ked zvysili servisny, ceny ostatnych balickov sa nezvysili (az doteraz, aj to nie vsetkych a nie proporcne). Takze de facto je to poplatok za zakladny balik, nic ine. Takze nemas pravdu.

    1. Mne sa to stalo v januári 2017.

      2x mi poslali upozrorňujúci mail, že nemám uhradený serpo. Po druhom maile som im napísal zdvorilo, že nech ma neobťažujú, že nezaplatím ani keby to dávali za 20€.
      Neviem, čo urobím s káblovkou o pol roka. 30 programov teraz tam hodili miesto novy deutch dokument, zdf, ruskú 1 a vraj „platenú“ novu international! 🙂
      30 programov a okrem Čt2,1, Sport a Prima zoom tam nie je čo pozerať.

    2. Prosím ví někdo jako slovenské.kartu si musím pořídit ať jsou tam programy – Markíza ,Dajto,doma,Wau ?Tyhle programu nám totiž zrušili a jelikož jsem rodila Slovenka tak je občas skouknu.a kolik u vás stojí předplatné těchto programů na rok děkuji

  15. Mám tiež dilemu či ostanem u skylink -u, zo začiatku aby ľudí nalákali boli s minimálnym poplatkom, po prvom zdražení sa ospravedlňovali že už viac nebudú zdražovať, a najnovšie zdražujú každé 2 roky a rušia kanály – tak nech idú s pepáčením do prdele!!!!!takýmto spôsobom prídu o 50% zákazníkov!

    1. Neprijdou. Novy nevypl jen Skylink ale vsichni. A Novy byly pro vsetvhych zdarma

    2. Zdrazuju kazdy rok, nie kazde 2 roky. A budu v tom pokracovat. Takze treba odist, len co sa vycerpa predplatene obdobie.

  16. Pochopte ze za vypnuti programu nemuze Skylink, oni ten program nevlastni, nerozhoduji o tom.
    A zjistete si za co platite servisni poplatek a co to vlastne je. Digitalni balik jehoz soucasti Novy byly je zdarma.

    1. Servisny poplatek platime aby mali sa mali za co jazdit ludia v pozadi skylinku na premiovych autach na ich dovolenky a podobne ak si myslite ze J&T v tom skutocne nema prsty tak ste naivni… vlastnia towercom akoze volbu telku vlastnia slovenske elektrarne vlastnia Spp Jojku M7group a terno takze ked sedite na zadku kukate telku pri tom sa napchavate sunkou z terna a kurite ich plynom tak sa peniazky hrnu hrnu hrnu a to ani nespominam ze potom pojdete po ich dialnici ktoru ste si pred tym zaplatili z vlastnych dani do prace aby ste mohli pre nich zasa zarabat a za velku cast toho vo takto lahko a vyhodne ziskali su vdacni panovi Ficovi co im to nenapadne pod stolom prihral za kamaratsku cenu….

    2. Nebol zdarma, tzv. servisny poplatok bol de facto cenou za zakladny balik. A kazdy rok ho zvysuju – bezdovodne. Slizlink nemoze za vypnutie Novy, ale za klamanie a zdieranie zakaznikov moze.

  17. Kašlať na nich čoskoro im začnú odchádzať ľudia. a vykašlú sa na celý skylink. Ja už som skončil. Nenažranosť v dnešnej dobe nemá hraníc.

  18. Ja urcite skylink zrusim nebudem platit za Slovenske programy tolko penazi. Nemozu zodna na den vypnut tolko stanic a neznizit poplatky.. Zaklad CZ tv je nova prima to vypnu a ziadna adekvatna nahrada a peniaze stale tie iste !!! Prosim Vas ruste hromadne skylink nech sa troska spametaju !!!!!! Toto uz neni mozene co si dovoluju

  19. Tá brilantná logika Skylinku…zýšenie poplatku a zíženie ponuky! Tomu sa hovorí priama trhová úmera!!! Trhové hospodárstvo, trh to vyrieši…tak veľké gulové Ho..o! Trhni čo môžeš…kým sa dá!!!

  20. Zaplatila som si balik s konkretnymi stanicami, tak teraz nech vratia adekvatnu cast penazi. Urcite skylink zrusim. Nikto sa na mne obohacovat nebude !

  21. S.R.A.Ť vám na vašu TV Hnoj aj TV Narkóza, kde ak už nejaký film aj konečne dajú, tak sa začne horko ťažko o 20:35 a končí niekedy o polnoci, lebo každých 20 minút tam beží reklama – vlastne je to nepretržite bežiaca reklama, do ktorej sem tam dajú aj kúsok filmu a už pri treťom reklamnom bloku odchádzam do bezvedomia, nehovoriac o tom, že sú to samé americké treťotriedne sračky, kde pobehuje desne akčný Pišta Segal, Chuck Norris alebo Jackie Chan, prípadne je to nejaká trapošina, že Santa je úchyl alebo Prci, prci, prcičky a pod. inteligentné dielka, o vysokohodnotnom 20-ročnom megaprojekte Súdna sieň alebo Rodinné a susedské odpady radšej pomlčím – herecké výkony aj celkové vizuálne stvárnenie – napr. jeden a ten istý byt – musí to byť nákladné natáčanie, to fakt, no, skrátka otras!!!! Kľudne si ich dajte do predplateného balíčka a uvidíte, to si nikto nekúpi, skrachujú. To už naša jednička alebo ČT1, ČT2 sú oveľa lepšie, než títo. Predplácam si balík HBO, aj tam koľkokrát ide houby, ale je k tomu aspoň HBO GO na nete a tam sa dá sem tam čosi vybrať.
    K zvýšeniu poplatku – čistá nenažranosť, ostuda. Ak to takto pôjde ďalej, ruším.

    1. Tak to zruste radsej hned, lebo toto je uz 4. zdrazenie a urcite budu aj dalsie.

  22. ale som sa nazlostila…zrusili moje oblubene stanice…lebo tie slovenske su sama reklama okrem rtvs….som tu len dva roky ale nepotrebujeme zahranicne stanice ale take, ktorym rozumieme a tie ste zrusili…TAK NAM NEOSTAVA NIC INE LEN VAS ZRUSIT TIEZ…ZBOHOM

  23. Ľubka palec hore. Fakt čistá pravda je, že je hanba čo už sa tu robí. Oni zrušia české stanice a pridajú stanicu Mnau tv. To si robia srandu , nie? Plus ďaľšie zvyšovanie servisného poplatku. Skylink vďaka , ale s vami som skončil.

  24. Nenazrany skylink bezodna studna do ktorej sa leje voda a stale sa nieje coho napit skoncim s darmozracni z belgicka ci svajciarska odkial su

  25. Veď si to prehodte kartu na český region. Prídete jedine o stanice Markízy , ktoré aj tak podľa diskusií nikto nepozerá.
    Joj budete mať cez DVB-T.

    1. Vypíšeš si formulár na ich stránke a odošleš. Do max. týždňa to máš.
      Min.rok to bolo jednoduchšie . Stačilo to prekliknúť a o pár minút to bolo prehodené.

    2. a to si tam mam vymysliet fiktivnu cesku adresu alebo co?

    3. nájdi si svojho existujúceho Čecha … zatiaľ stačí fiktívna adresa a z nastavenia komunikácie zrušiť poštu a telefón … ale do budúcna to môže byť problém

  26. skylink ma zaujal, keď začal v HD, paráda, ale teraz, ked´tíško zaspal na „vavrínoch“ ,4K nie je novinka, dokedy budem čakať… len naYT…?

    1. dik.. som to pozeral.. problem zase s platbou – chcu to v ceskych korunach..asi sa na nich .. celkovo-)

    2. No budeš musieť založiť účet v nejakej českej banke ak tam nechceš chodiť osobne platiť šeky!

      A vraj sú takí, čo zaplatili serpo do 2022. 🙂 Aby ušetrili. A bude tu Skylink do 2022 s takouto cenovou výpalníckou politikou?

    3. Věd stačí jít hned za hranice koupíte si český balíček .

    4. Je banka, kde SK/CZ region a ani mena EUR/CZK nehrá rolu a bežný(nepodnikateľský) účet je bez poplatkov, akurát nemajú bankomaty a pobočiek poskromne.

  27. Pred 7 rokmi, keď som si zriadil satelit a kúpil Skylink kartu, bolo mi garantované, že kúpou karty budem TV vysielanie sledovať doživotne b e z p l a t n e ! Ja ešte žijem a už 4 roky platím a stále viac. Podvod na ľuďoch najväčšieho zrna ! Pri každom zvýšení sa oháňali pridanými tv stanicami. Ale akými?! No takými, ktoré mi vôbec nechýbali a ani ich teda nepozerám. Tie kvôli ktorým som si zriadil satelit pomaly ale isto odoberajú. Na teresteriálnu anténu chytám „Voľnú telku“, ktorá je zadarmo. Sú tu všetky Slovenské stanice okrem Narkózy,( ktorá mi chýba najmenej), plus Barrandov famili, čo ma potešilo. Tým nenežrancom z Luxemburgu odkazujem, že im pekne ďakujem za doteraz poskytované služby a od októbra, kedy mi končí predplatenie končím so Skylink tak ako aj veľa ďalších abonentov.

  28. Zaplatíš to kartou bez problémov. Prípadne účet v ČSOB. Tam nie sú poplatky medzi platbami SR a ČR resp. nie také vysoké ako v iných bankách.

  29. Zbohom skylink. Ste vačšie sklamanie ako slovenská politická scéna.

  30. Mam zaplateny poplatok na rok, predplatila som si balik aj kvoli programom ako su nova, nova cinema….
    Zrazu ich zrusia a vobec im nevadi, ze clovek mal nieco zaplatene, je to od nich podraz!!!!
    Zaplatila som za nieco co teraz nemam!!!! Sklamanie

    1. Obráť sa na SOI – Slovenskú obchodnú inšpekciu a žiadaj vrátiť za službu ktorú nedostávaš späť svoje peniaze: soi.sk/sk/Novinky-SOI.soi

    2. CZ stanice boli negarantované a vždy bola pri nich hviezdička že sú iba pre ČR.

    3. Ale ma pravo zrusit sluzbu a ziadat spat nespotrebovane servisne poplatky, ak ich ma predplatene vopred. Skylink nema pravo urcovat si pravidla, ze ich nevracia. Aj mobilni operatori uz musia vracat nespotrebovany kredit pri zruseni sluzby, tak to musi platit aj pre tychto zdieracov z Luxemburgu.

    4. Odjakživa boli české programy označené hviezdičkou a s poznámkou dostupné iba pre karty používané na území ČR.
      Skylink bol však prvý ktorý ich v minulosti odblokoval aj pre SR aj keď neoficiálne. Bola to jeho veľká konkurenčná výhoda + za nie malý jednorázový poplatok boli základné programy doživotne zdarma.
      To doživotne si vysvetlil po svojom. Čiže doživotne do odpredania firmy do Luxemburska.

      Prihralo mu do karát aj nešťastné spúšťanie DVB-T s min.výkonmi lebo okolo nás PL,HU,UA okrem ČR ešte išiel analóg a blokoval frekvencie .

  31. Prosím Vás dajte „hrnce“ dolu stačí DVB-T pre Slovákov.

  32. Najviac ma mrzí,že tento národ je ,taký“ HLUPI „, SPRO..všetko kritizujú,alebo sa vyjadrujú ,že ím nechýbajú programi z televízie české PRIMA a NOVA,vypnúúúú“ 5 „programov,každý rok zdražujú servisné poplatky,ale náhradné programi “ 5 „nedajú, daju “ 1 „náhradny,a myslia si ako nás uspokojili???? !!!! SKUSTE si požiadať o 5 PROGRAMOV a kolko budú žiadať “ !! NAVYSE PLATENIE !! „,ja sa pýtam mám zmluvu na BALICEK SMART,čiže “ 70 “ PROGRAMOV mám “ ZAPLATENE „,tak chcem mať a sledovať ích,žiadám „NAHRADNE ADEKVATNE PROGRAMI ???? ! „,ktoré môžem sledovať !!!! ,alebo nech mi VRATIA PENIAZE,v NEMECKU,alebo v ANGLICKU by si to nedovolili televízie,lebo by ích občania zožrali,sme proste na SLOVENSKU,všetko budú občania kritizovať, mať sprosté pripomienky,na všetko pristanú čo im ponuknú,aby platli znova,aby mali prístup k tym českým programom televízie “ NOVA „,mesto toho majú bombardovať“ SKYLINK a domáhať sa NAHRADY“ NEMAM K tomuto narodu slov,bez KOMENTARA

  33. dnes flix tv zapnem a zistil som ze mi nejdu slovenske kanaly ,asi ma beru ako ceskeho zakaznika aj ked som kupil na slovensku , povedali ze to riesia tak som zvedavy . sluzbu mam asi mesiac ale toto urobit je nezodpovedne

  34. Ved tie programi som nemal zadarmo,platil som si za ne poctivo kazdy mesiac tolko kolko si vypitali.To by nemal byt moj problem ako to maju zo spolocnostami poriesene ja chcem programi za ktore si platim!!!

  35. Ten posledný komentár nechápem pretože vy kritizujete Slovákov že sú sprostý národ že vedia len frflat a to je všetko.a vy vo svojom príspevku robíte vlastne to isté:-) a tie televízie nevypina sky link,ale samotné televízie..a neboli garantované nikdy,vždy tam boli hviezdičky!

  36. Za zvýšený servisný poplatok,ktorý mimochodom už bol zaplatený vo februárovom SIPO si žiadame aj adekvátne plnenie satelitnej služby Skylink a nie znižovanie CZ TV programov. Takto sa s platiacimi zákazníkmi nejedná. Je to doslova podvod.

  37. Nechápem všetkých čo nadávajú na Skylink. Veď on predsa nie je vysielateľ programov (Nova, Prima, Markíza,…), je to len DISTRIBÚTOR. Zaujímavé, že nikto nenadáva na UPC, MAGIO, ORANGE – lebo aj tí zrušili české programy. Len SKYLINK je netvor voči zákazníkom. Keby všetky programy (napr. HBO, Viasat, Discovery, Eurosport….) odišli zo Skylinku – budete stále nadávať na Skylink?
    A pri českých programoch bola roky poznámka – že sa jedná o „testovacie vysielanie“…. teda programy NIKDY neboli určené pre slovenský trh. A rozčuľujete sa tu nad tým, že vám niekto zobral niečo, čo vám nikdy ani nemalo patriť… Skúste si české programy vymáhať Súdnym dvorom v Štrasburgu…. že vám ich SKYLINK „ukradol“ a podviedol vás…
    Tak sa s tým jednoducho zmierte… alebo si radšej čítajte knihy… 🙂

    1. Lenze Slizlink toto zakaznikom nehovoril, ked ich lakal na tolko a tolko programov. To, ze ide o „testovacie vysielanie“ stalo niekde drobnym pismom pod ciarou (v skutocnosti ten „test“ bezal dlhe roky a ziadnym testom nebol – slo o negarantovane programy). Takze ludia sa pravom citia oklamani, lebo toto od Slizlinku nebol uplne cestny pristup. A mylis sa, ludia nadavaju aj na ostatnych sat. operatorov, ale toto je diskusia pod clankom o Skylinku, tak logicky sa tu vyjadruju najma klienti Skylinku. Nadavky na dalsie platformy najdes pod prislusnymi clankami. Cize ak „niekto zobral nieco, co vam nikdy ani nemalo patrit (…)“, tak predtym na to nemal navnadit mnozstvo ludi, ale mal jasne a zretelne kazdeho pred podpisom zmluvy upozornit, ze tieto a tieto programy mozu byt vypnute. A druhy, vaznejsi problem je zvysovanie poplatkov za nieco, co podla mnohonasobne opakovanych slubov malo byt navzdy zadarmo. Toto uz bolo vylozene klamstvo. A najvacsia drzost je opatovne (stvrte za 4 roky) zdrazenie sluzby „navzdy zadarmo“ este aj vtedy, ked bolo vypnutych 6 programov, aj ked za ich vypnutie Skylink nemoze.

    2. Ako písal dr. B. ….., Skylink zavádzal s tými ********** a inými textíkami pod čiarami. Už som tu k nejakej inej, ale podobnej „téme“ písal, že moji rodičia si priplatili za extrabalíček „české stanice“ – nekomerčné i komerčné jednorazovo 400 SKK, veď mali na to vopred vytlačené poštové poukážky i s konštantným (alebo akým) symbolom na túto platbu za tieto tzv. testované stanice. Takže oni majú maslo na hlave.

  38. fzj….. Skylink N I K D Y nemal extrabalíček s názvom „české stanice“… Takže ktovie čo Tvoji rodičia platili, alebo ako to pochopili – že za čo vlastne platia. Dôchodcovia sú skupina, ktorá sa dá najrýchlejšie „opiť rožkom“.

    1. Mýliš sa, aj keď presnejšie to nebol „balíček“, ale „aktivovanie možnosti sledovania českých staníc“, teraz presný názov neviem, bez zaplatenia tohto „poplatku“ ich nemohli sledovať, až po zaplatení (bolo to asi v roku 2008). Rodičov, aj keď sú dôchodcovia, vtedy neopili rožkom. 😉 . Neskôr tieto stanice dávali tzv. grátis.

    2. Ale to není .Ohně české stanice nelze zvlášť platit.

  39. Ja som sa na telku vykaslal uz davno.Nie je nad dobru knihu.Skuste to vsetci.Narod bude vzelanejsi.Kto chce mat prehlad o diani vo svete,nech cita noviny ale nie bulvar!

  40. Tak verím tomu že veľa ľudí odíde zo skylinku a čo je to za deb*tu že nemáme české programy však sme boli voľakedy jeden štát a teraz nám toto robia ??? U mňa išla furt len Nova 2 (Smichov) čo teraz ma moja žena pozerať ? Cela politika nahlavu

  41. To každoročné nenápadné zvyšovanie je nefér.
    Aj tak je v tom J&T ….
    .a možno aj s“ nevlastným bratom“ Penta…..
    Mimochodom na infolinke Skylinku ani 1.Slovensky operátor …..

  42. Nema zmysel platit, ja si necham len dvbt kaslem na markizu, staci stv a jojka za 0 EUR mesacne vratane DPH. Idealne riesenie.

    Rusia pristup k ceskym programom a idu zvysovat cenu, ten, co bude za toto platit nadalej musi byt blazon alebo velky fanusik markizy.

    1. tak 0 evri to nie je, lebo každý mesiac platíš koncesie 4,64 eur za RTVS. A za tie peniaze by RTVS mala mať aspoň 3. a 4. kanál: RTVS Trojka (spravodjastvo + šport) a RTVS Štvorka (detský + art po 20:00 hod.). Dnes nie je problém mať aj 10 kanálov, keď všetko sa dá odbavovať jedným človekom z jedného počítača. Jojka má 7 kanálov…

    2. RTVS nie je len vysielacia TV ale aj výrobná. No a ten poplatok je aj pre SRo. TV ide z toho 3,32€ /ex.100SK/
      nemenil sa 14 rokov !!! no a nakoniec nemôžeš to porovnávať s ČR ktorá má 2x toľko obyvateľov.
      Tých 7€ na ktoré to chceli navýšiť sú adekvátne.
      No politikom samozrejme vyhovuje súčasný stav podvýživy a nekonečného doprosovania sa dotácií.

    3. Vlastne programy vyrabaju aj komercne TV, aj CT. RTVS ma navyse vyhodu ovela rozsiahlejsieho archivu. SRo uz neexistuje, zlucil sa s STV do RTVS, takze pokial viem z poplatku uz nie je stanoveny podiel pre TV a rozhlas, deli sa to podla aktualnych potrieb. A nie je podstatne, ako dlho sa nezvysoval konces. poplatok, ale co zan divak dostava a aky je pomer cena/vykon v porovnani s inymi verejnopravnymi „telerozhlasmi“ v regione. Navysenie na 7 eur by bolo adekvatne len v pripade rozsirenia sluzieb, napr. zriadenia 3. programu RTVS. A politikom je jedno, kolko platia ludia, niektorych zaujimaju percenta popularity za zastavenie zvysovania poplatkov a vsetkym ide o to, aby peniaze pre RTVS nesli z rozpoctu statu, lebo o tych par stoviek milionov by v opacnom pripade museli obmedzit jeho rozkradanie.

    4. SRO aj STV samozrejme existujú. Sú to organizačné zložky RTVS. Koncesie sa rozdelujú podľa pôvodného klúča.
      Neviem či by si to bol spokojný keby sa ti 14 rokov nedvíhal plat a ešte by po tebe chceli zvýšiť výkon.Ceny sú úplne niekde inde ako pred 14 rokmi.
      STV má podobné náklady na výrobu či kúpu práv no s 3x menším rozpočtom ako napr. ČT . Preto treba porovnávať porovnateľné.
      Každopádne pre pridanie dalšieho kanálu je treba navýšiť buď koncesionársky poplatok alebo pevné percento zo štátneho rozpočtu.
      Sa pozri na okolité krajiny koľko sa platí za verejnoprávnu tv a rozhlas + porovnanie počtu obyvateľov či koncesionárov.
      Nezabúdaj že v dnešnej dobe ju treba aj technologicky posunúť. Digitálny archív, komplet prechod výroby do HD či už postupne do 4K.

    5. Tak som si teda dal tu namahu a prestudoval som Zakon o RTVS a jeho novelizacie (532/2010, 397/2011 a 340/2012 Z.z.) a nenasiel som tam vobec nic o nejakom „kluci“, podla ktoreho by sa mali medzi organizacne zlozky RTVS rozdelovat prijmy z koncesionarskych poplatkov (ktore sa v skutocnosti od r. 2012 nazyvaju „Uhrada za sluzby verejnosti poskytovane RTVS“). Takze neviem, odkial to mas – ak vies o nejakom (relevantnom!) dokumente, kde sa nachadza nejaky zavazny predpis o rozdelovani prijmov v RTVS, sem s nim, som zvedavy.
      Dalej, asi mas rad priklady, tak tiez jeden uvediem: ak by som mal pred 14 rokmi plat (v prepocte z korun) povedzme 5000 eur, musel by som byt spokojny, aj keby sa mi odvtedy nezvysil, lebo aj dnes by bol vysoko nadpriemerny. Takze na tomto uz dufam vidis, aky je Tvoj argument nezmyselny – pri posudzovani, ci je potrebne nejaky poplatok zvysit alebo nie, zavazia celkom ine parametre, ale dlzka obdobia, odkedy bol zvyseny naposledy, je celkom nepodstatna. A nie vsetky ceny sa casom zvysuju, napriklad ceny techniky vo vseobecnosti skor klesaju.
      Vravis, ze treba porovnavat porovnatelne – a mas pravdu. Preto nestaci povedat, ze CT ma 3x vacsi rozpocet v porovnani s RTVS, treba dodat aj to, ze ma aj 3x viac programov (teda priblizne – CT D a CT Art sice zdielaju jednu poziciu, ale na druhej strane CT2 nevysiela celu noc monoskop, ako Dvojka RTVS). Takze RTVS s jej dvojicou programov nema ani nahodou podobne naklady, ako CT. Jedine tak v prepocte na 1 program, ale to by bol potom praveze argument proti zvysovaniu poplatkov, lebo ak je na tom ceska verejnopravna telka podobne a staci jej to, tak niet o com … A o tom som uz pisal, ze ak zvysit poplatky, tak len v pripade rozsirenia sluzieb (3. program, …). Takze v podstate je to cele o tom, co chceme: ci nam stacia 2 programy (a nezvysovat platby), alebo chceme viac (a musime si to zaplatit).
      Co sa tyka okolitych statov, tie maju bud viac obyvatelov, alebo su vseobecne bohatsie (najma Rakusko), ale za viac penazi aj dostavaju od svojich verejnopravnych medii viac naspat. Takze ano, treba porovnavat porovnatelne.
      A co sa tyka technologickeho posunu, tak na digitalny archiv prispelo ministerstvo kultury, ak sa nemylim, prechod na HD sa deje v ramci beznej obmeny opotrebovanej techniky, cize nic extremne nad ramec beznych nakladov, pricom ako som uz pisal, ceny techniky skor klesaju (to plati aj napriek obcasnym excesom).

    6. Len dodam, ze koncesionarsky poplatok platis bez ohladu na to, ci platis este navyse aj Skylinku. Je to vlastne forma dane.

  43. Nechapem ze sa tu najdu ludia co si zastavaju toto pocinanie skylinku. Asi su to zamestnanci. Ved ludia, ak sa zamyslime, vyssie poplatky, menej kanalov? Robia si z nas p… a my im ochotne zaplatime. Servisny poplatok? Mozno ho neskor premenuju na Autorske prava. Cielom je vzdy bussiness, zarobit viac a viac. Ja osobne mam este rok predp. a po skonceni idem prec aj ked len na antenu. Su to uzernici a stat by mal tiez dohliadat na taketo svinstva. My nie sme ovce, my sme slovenski ko….

  44. No, po tomto čo spravili so Skylink končím, také zvýšenie servisného poplatku je neadekvátne. 17.3. mi končí predplatné a finito. Aj tak som pozeral iba Novu a Primu. Bývam pri hraniciach tak zainvestujem do antény.

  45. Je úsmevné, ako tu všetci nadávajú na Skylinku…. že odídu preč… a kam asi? Na „zaujímavé“ programy na DVB-T? Všetci teraz nahodia na strechu antény aby prijímali DVB-Ti signál, alebo si zaplatia Flix, Antik a podobne… a čo tým získajú???? Rovnaký obsah (len v ružovom) ako na Skylinku.
    Alebo si zaplatia balík v Mágio, Orange, UPC a podobne a budú naivne v tom, že tam budú mať české programy ktoré Skylink vypol? Takže všetci zákazníci Skylinku – (myslené ironicky) – vytrhajte káble, zhoďte paraboly, rozbite STB prijímače….. lebo Skylink sa z toho pokaká a zapne vypnuté programy.
    A čo (satelitní aj kábloví) zákazníci UPC, Magia,…. budú tiež hromadne v tisícoch podávať výpovede, za to že im vypli české programy? A to platia podstatne viac mesačne ako „len“ 3,69.
    Práveže – zákazníci Skylinku sú nenažraní a lakomí… lebo chcú programy naveky (až do ich smrti) zadarmo… Ale dnes zadarmo už nič nie je.
    Skylink nikoho nedrží a ani nečaká na vyhrážanie sa… že tisíce a tisíce ľudí od nich odídu…. tak nech idú… a padnú možno z blata do kaluže…

    1. dr. B. Nutty…. nie som zamestnanec Skylinku, je mi úplne jedno akú majú obchodnú politiku, pokiaľ má niekto pocit že je podvedený a oklamaný, tak sa môže obrátiť na rôzne štátne orgány a uplatňovať si náhradu škody tam. A s tým „trhaním káblov“ to bolo myslené ironicky, žiadny blbý výplod. Sám mám naťahané káble z dvoch parabol rôznych veľkostí a štyroch LNB, ktoré sa prostredníctvom motorov vedia „pozerať“ od východu 75°E (ABS 2) až po Hispasat na 30°W… takže viem čo všetko sa nachádza na orbite. A poznám aj sharecard, internetstreaming, VOD a HbbTV… takže ohúriť s týmto môžeš akurát tak babku v Hornej Dolnej…
      A 10 eur za komentár ti môžem dať, pokiaľ by som si tvoj komentár vyžiadal…. Tak ako si zákazníci vyžiadali službu na dodávku programov od Skylinku. A keď im ju nedodá, nech odídu…

    2. No asi ti to nie je jedno, ked tvoje komentare vyzeraju ako obhajoba Skylinku, este aj pises, ze to zakaznici Skylinku su ti nenazrani a lakomi. A voci Skylinku uz bolo vedene konanie hned po zavedeni servis. poplatku. Vysledok: pokuta, ktora bola zanedbatelnym zlomkom z toho, co Slizlink vybral na tychto poplatkoch za prvy rok. A jeho majitelia sa museli od rehotu nad tymto verdiktom chytat za brucha. Takze bohuzial, v tomto state zakaznik taha za kratsi koniec, preto je v podstate zbytocne tvoje odporucanie obratit sa na rozne statne organy. Jedina ucinna moznost je odist alebo prejst ku konkurencii, takze ked som pisal o streamingu, VOD a dalsich moznostiach (HbbTV som nespominal), nikoho som nechcel ohurit, len ukazat, ze nemas pravdu, ked tvrdis, ze niet kam odist (iba ak z blata do kaluze). Rozhodne je kam prejst, rozhodne su aj vyhodnejsie moznosti. A ano, viem o natacacich motoroch, tym zas neohuris mna. ;-]
      Rovnako, ako si si ty nevyziadal moj komentar, ani zakaznici si nic neziadali od Skylinku, s programami „navzdy zadarmo“ (no celkom zadarmo to nebolo, zaplatili mastny reg. poplatok) prisiel sam Skylink, nalakal na to ludi a potom ich podviedol. A nazyvat ludi nenazranymi a lakomymi, lebo akceptovali vyhodnu ponuku, je scestne, o tomto bol ten do absurdna dovedeny priklad s 10 eurami. Alebo ty chodis po obchodoch hladat, kde mozes za ten isty tovar zaplatit co najviac, lebo si grand?

    3. Je mi to skutočne jedno – celá záležitosť okolo Skylinku…. ja si len rád rýpnem do ľudí, ktorí sú „na nervy“ z toho že im niekto zvýšil niečo o pár centov… sprostosti neriešim… 🙂
      Veď som napísal – nech si každý ide tam – kam chce. Nech sa pre mňa za mňa presťahuje aj do Severnej Kórei, kde nebude riešiť či má toľko alebo toľko programov, za toľko a toľko peňazí. Tam majú jeden štátny program – a majú po starostiach.
      Lebo toto je logika ako – zdražie benzín, predám auto…. lebo mám predsa na výber výhodnejšiu ponuku – bicykel alebo kolobežku.

    4. Zlahcujes. To nebolo o par centov, ale v poradi 4. zdrazenie za 4 roky. Z nuly na 3,70 mesacne, resp. 55,60 rocne, co je uz zaujimava sumicka. A to nie je koniec, o rok zdrazia znovu. Ta ich zakladna ponuka, z ktorej este ubudaju programy, uz davno nie je najvyhodnejsia na trhu.
      Do KLDR mozes odist ty, ak ti tam teda nebude chybat net. Oklamanym zakaznikom staci odist od Skylinku a maju o starost menej.
      A tvoja analogia s autom a zdrazenym benzinom bola prudko od veci a nepodarena. Vecne spravna analogia by mala zniet tak, ze ak zdrazel benzin v jednej sieti cerpaciek, pretoze jej majitel je nenazrany, a teda nie pre rast cien ropy, tak budem tankovat inde. Ponuka je naozaj bohata.

  46. skbb nie je to tak ako to zverejńuješ! Ja som odišla pred 2r.od skylinku a nechýba vôbec niekomu v rodine .Mladý majú internet a nám stači aj DVBT .Sú aj iné veci ako televízia.

    1. Janka, úplná pravda…. sú aj iné veci ako televízia. Preto som aj písal vyššie, že prečo sa mnoho zákazníkov Skylinku ide pokakať z toho, že im vypli ich programy. Veď môžu zrušiť Skylink a nech sa venujú iným činnostiam. Mňa Skylink vôbec nezaujíma, TV si pozriem pár krát do týždňa, radšej sa venujem čítaniu, bicyklovaniu, turistike…. Reagoval som len preto, lebo vidím, ako sú niektorí „hotoví“ z toho, že Skylink ich „zavádza, klame, podvádza“…. Nech sa obrátia na SOI, súdy a podobne sa nech si vzniknutú škody vymáhajú tam… 🙂

  47. mal som dve karty skylinkua a 4.5. koncim a so skylinkom uz nechcem mat nic spolocne
    .

  48. Za veľa peňazí, málo muziky! Mal skylink od začiatku chválil som ho každému čo tohto dodavatela TV nepoužíval..Pri komunikácii zo SK Skylinkom sa mi ozve Česká operátorka a České stanice zrušia.Zvýšia poplatky a zrušia stanice. Tak to vyzerá keď sa Skylink zlúči z CSlink a kúpi to M77 Group a tak to potom vyzerá. Raz musí prísť koniec.Tak že aj ja končím zo Skylinkom.

  49. Ako si mozu dovolit davat do tych napinavych a krasnych reklam urivky z filmu markyza joj doma nicite si renome .

  50. Tu u nás se říká že se chystá vypnutí českého programu ČT 1_2 tak jediné řešení je jak vy tak my koupit si v dané zemi základní program. A je to

Komentáre už nie sú povolené.