Reklama

Mobilná TV od DIGI už ponúka deväť programov, pribudli ďalšie dva športové

DIGI obohatila svoju mobilnú televíziu DIGI GO o dva nové športové kanály. Predplatitelia služby tak môžu sledovať celkovo deväť športových kanálov. V ponuke sú okrem všetkých piatich DIGI Sportov a staníc Sport 1 a Sport 2 už aj športové programy českej skupiny Nova – Nova Sport 1 a Nova Sport 2. V tomto roku ide už o v poradí druhé rozšírenie služby, spomeňme, že v januári pribudol DIGI Sport 5.
Pokračovanie nižšie:


DIGI GO je mobilná televízia, vďaka ktorej môžu sledovať predplatitelia deväť športových kanálov na svojich mobilných telefónoch a tabletoch pracujúcich pod operačným systémom Android a iOS v rámci celej Slovenskej republiky. Stačí pritom len internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 1 Mbit/s. Kvalita streamu sa prispôsobuje podľa internetového pripojenia, prípadne si ju môže užívateľ nastaviť manuálne.

TIP: Vyskúšali sme DIGI GO, mobilnú televíziu od DIGI TV

Cena za službu začína už od 2,5 € mesačne. Zavisí od dĺžky predplatného, minimálne si však službu môžu záujemcovia predplatiť na 3 mesiace, kedy zaplatia 10 € (3,33 € mesačne), za 6 mesiacov 18 € (3 € mesačne) a za 12 mesiacov 30 € (2,50 € mesačne).

Aktuálna ponuka DIGI GO:
DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, DIGI Sport 4, DIGI Sport 5, Sport 1, Sport 2, Nova Sport 1 a Nova Sport 2

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.