Reklama

M4 Sport už aj v Magio TV, dostupný je v HD kvalite

Telekom dnes rozšíril Magio TV o nový športový kanál M4 Sport. Zákazníci ho nájdu v Magio boxoch na programovej pozícii číslo 212, pokiaľ by sa tam ešte nenachádzal, je potrebné reštartovať zariadenie.

M4 Sport je dostupný už v HD kvalite, prijímať ho môžu všetci predplatitelia prémiového balíčka Maďarský Extra. Ide vôbec o prvý maďarský program dostupný v HD kvalite operátora.
Pokračovanie nižšie:


Súčasťou maďarského balíčka je aktuálne už 30 televíznych programov v maďarskom jazyku. Konkrétne sú to: M1, M2, RTL klub, RTL 2, TV 2, Duna, Duna World, Cool TV, Magyar ATV, RTL+, Story 4, Story 5, Viasat 3, Viasat 6, Ozone, Lifenetwork, Film + HU, Sláger, MTV Hu, Nickelodeon HU, FEM, Echo, PRO4, SUPER TV2, MUZSIKA TV, SZOROZAT+, VIVA HU, Comedy Central HU, Comedy Central Extra HU (s možnosťou voľby maďarských titulkov) a M4 Sport HD.

Cena prémiového balíčka sa ani po rozšírení nemení, zostáva teda na sume 3,49 € mesačne, resp. 2,99 € mesačne pri 6-mesačnej viazanosti.

M4 Sport môžu prijímať aj zákazníci satelitnej služby Magio Sat a to už od 1. februára 2017. Dostupný je ale iba v SD kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať