Reklama

Telekom: Ťuki TV a DIGI Sporty počas vianočných sviatkov pre všetkých

Všetci predplatitelia digitálnej televízie od Telekomu budú môcť sledovať počas vianočných sviatkov Ťuki TV ako aj všetkých päť kanálov Digi Sport zadarmo. Exkluzívne kanály budú k dispozícii zákazníkom bezplatne v SD aj HD verziách a to až do 15. januára 2017. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:


Ochutnávka platí pre zákazníkov všetkých platforiem Magio – Magio Televízie na pevnej sieti, Magio Sat aj Magio GO. Na Magio TV na pevnej sieti je pre správne zobrazenie TV kanálov potrebný reštart Magio Boxu.

Ťuki TV sa zameriava vo vysielaní na najmenších divákov vo veku od 3 do 10 rokov. Vysiela 16 hodín denne v slovenskom jazyku. Vo vysielaní sa objavujú známe a osvedčené rozprávky ako Lolek a Bolek, Počkaj zajac, Macko uško, Krtko, Miazgovci, Fix a Foxi, Tučniak Pecola, Hrdinovia z mesta a ďalšie. Na IPTV je k dispozícii V SD aj HD rozlíšení, predplatitelia satelitnej služby majú prístup len k SD verzii programu.

Digi Sporty ponúkajú divákom množstvo atraktívnych športových prenosov. Spomenúť môžeme aspoň anglickú Premier League, španielsku La Liga či UEFA Champions League. Nechýba tiež aj česká hokejová Tipsport extraliga alebo ženské tenisové turnaje WTA.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Typické od Telekomu.Namiesto toho aby Ťuky bolo aj u ostatných operátorov tak sa na tom obohacujú a ostatních diskriminujú.

    1. Dovolím si nesúhlasiť. Ja som za – teda aby mali operátori čo najviac svojho vlastného kontentu. Nech si „tradičné“ televízie a-la Markíza uvedomia, že namiesto miliónov vyplácaných kvázi celebritám majú investovať aj do distribúcie.

    2. @Ka-nemáš pravdu-je len na Tebe,v akej výbave si kúpiš auto-alebo tv balíček.

  2. Nech sa neposeru.Zatial co telekom robi velke gesto s digi sportom1,2,3HD na 1 mesiac,ostatnim operatorom nerobi problem vypinat SD verzie a prechadzat na HD pre vsetkych a natrvalo.Len Telekom stale spekuluje a provokuje svojich zakaznikov.Nenazranosti zdar!

  3. Nevie niekto či TELEKOM neplánuje meniť MAGIO SAT BOXi s HDD ??? ADB 5720SX kapacita HDD 160GB a KAON CO1000 HDD až 500GG.Tuším že KAON má aj lepšie rozlíšenie.Na ADB nahrám pár HD programov a disk je plný.CHcel som nahrať priami prenos boxu a stále si ADB žiadalo vymazať nejaké nahrávky.Futbal pre istotu nenahrávam vôbec.

Komentáre už nie sú povolené.