Reklama

FiberTV od Orangeu prináša nový dizajn a funkcie

Zákazníci televízie na optike od Orangeu môžu využívať televízne menu s novým vzhľadom. V rámci vylepšení pribudlo aj niekoľko nových funkcionalít.

Orange postupne nasadzuje vynovený dizajn FiberTV. V týchto dňoch je už nový vzhľad dostupný pre prakticky všetkých užívateľov televízie na optike Orangeu. Prichádza nové menu, v prehľadnejšom šate, s moderným dizajnom a novým usporiadaním, ale zmeny priniesli aj jednoduchšie ovládanie či nové funkcionality.
Pokračovanie nižšie:


Nové menu
Zákazníci sa s vylepšeniami stretnú hneď pri spustení menu svojej televízie. K najviditeľnejším zmenám totiž patrí priehľadné hlavné aj kontextové menu, ktoré umožňuje aj počas navigácie v menu zároveň sledovať program v pozadí. Namiesto pôvodnej formy ikoniek je hlavné menu usporiadané prehľadnejšie do viacerých kategórií na horizontálnej a vertikálnej osi. Vďaka novému usporiadaniu menu sa tak v ňom divák orientuje jednoduchšie a rýchlejšie. Zákazníci so set-top boxom EVO 4 ho zároveň budú mať k dispozícii vo vysokom HD rozlíšení.

Komfortnejšie ovládanie
Nové rozhranie tiež umožnilo flexibilnejší pohyb v nahrávkach – popri pretáčaní programu pribudlo posúvanie po dlhších časových úsekoch. Funkcionalita vyhľadávania pribudla do ponuky každej kategórie či už je to televízia, nahrávanie, videopožičovňa a podobne. Umožňuje tak rýchle hľadanie filmov, seriálov či relácií v programe, archíve i medzi titulmi videopožičovne.

Rýchlejší štart set-top boxu
Zákazníkom so set-top boxom typu EVO4 zároveň zmeny prinášajú aj možnosť nastaviť si rýchlejší štart set-top boxu, ktorý bežnú dobu zapnínania zariadenia citeľne skracuje. Pri rýchlom štarte sa zariadenie úplne nevypína, preto je len potrebné raz za čas set-top box reštartovať, respektíve vypnúť, aby mohli prebehnúť prípadne aktualizácie softvéru.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Štart STB trval rovnú minútu-preto mnohý stb ani nevypínali,len TV.Ale hlavne Orange pridal TV 213.Trvalo dlhšie-ale tlak zákazníkov bol veľký.

  2. Nikde nemôžem nájsť po novom vyhľadávanie. A čakal som že bude aj HD archiv

Komentáre už nie sú povolené.