Reklama

FilmBox Live už aj pre zákazníkov platforiem freeSAT a UPC Direct

Online videotéka FilmBox Live bude od dnes dostupná už aj pre zákazníkov satelitného operátora freeSAT v Slovenskej republike a Českej republike, ako aj UPC Direct v Maďarsku. Prístup k službe môžu získať všetci predplatitelia prémiového balíka FilmBox Pak, ktorý je k dispozícii na oboch platformách.

Všetci zákazníci s aktivovaným balíčkom FilmBox Pak môžu vďaka FilmBox Live sledovať všetky filmové a tematické programy z rodiny FilmBox a zároveň si vychutnať bohatú videotéku na viacerých zariadeniach súčasne.
Pokračovanie nižšie:


Okrem hollywoodskych trhákov, ocenených filmov a televíznych seriálov FilmBox Live ponúka aj dokumentárne programy, prenosy zo športových podujatí, rovnako ako hudobné videá a pohľady do sveta módy. Medzi novými seriálmi vo videotéke FilmBox Live nájdete napríklad šesťdielnu adaptáciu Tolstého diela Vojna a mier z dielne BBC či seriál Wolf Hall, historickú drámu, zaznamenávajúcu vzostup Thomasa Cromwella (rovnako BBC). FilmBox Live tiež prinesie 13-dielnu britskú fantasy televíznu drámu Beowulf: Návrat do Shieldlands.

Služba tiež poskytuje prístup k množstvu naživo vysielaných kanálov vrátane filmových kanálov FilmBox, ako aj medzinárodných tematických kanálov: FightBox: pre milovníkov bojových umení; dokumentárneho kanálu DocuBox, Fast & Funbox – kanálu venovanému extrémnym športom, FashionBox s 24-hodinovým obsahom zo sveta módy či FilmBox Art House, prvému kanálu s nezávislou a umeleckou filmovou tvorbou a 360TuneBox pre hudobných fanúšikov.

FilmBox Live bude k dispozícii aj pre ostatných zákazníkov freeSATu, ktorí si vďaka novému predplatnému užijú mesiac bezplatne. Spustenie FilmBox Live na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku prebehne 23. novembra 2016.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. FilmBox Live funguje cez internet a to na PC, Smart TV alebo mobile/tablete.

Komentáre už nie sú povolené.