Reklama

Československo HD odštartuje 10. novembra, okrem KinoCS skončí aj Muzika CS

Ako sme Vás už informovali, platený filmový kanál v štandardnom rozlíšení KinoCS, ktorý prevádzkuje Film Europe, skončí a nahradí ho nový program vo vysokom rozlíšení Československo HD. Zmenu už odsúhlasila aj česká Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie. Nový program bude vysielať v čase od 04:00 do 22:00, vo zvyšnom čase bude divákom dostupný ďalší nový kanál Festival HD.
Pokračovanie nižšie:


Československo HD sa bude exkluzívne venovať filmom a dokumentom z obdobia od 28. októbra 1918 do 31. decembra 1992. Festival HD má byť tematický filmový kanál v HD kvalite, ktorý ponúkne divákom špičku svetovej festivalovej kinematografie.

Štart oboch nových programov je naplánovaný na 10. novembra 2016. TV program na prvé dni vysielania Vám prinášame na konci správy. Vzhľadom na to, že programy využijú doterajšiu programovú pozíciu po KinoCS, tento program ukončí vysielanie a nebude ďalej divákom dostupný. Nie moc príjemnou správou bude pre všetkých fanúšikov starej dobrej slovenskej a českej hudby koniec programu Muzika CS. Vysielateľ s ním už ďalej nepočíta a preto ukončí vysielanie 30. novembra 2016. Programy DokuCS a Film Europe budú vysielať aj naďalej.

TV Program na prvé dni vysielania kanálu Československo HD

TV Program na prvé dni vysielania kanálu Festival HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Muzika CS bude pokračovať ako hudobny blok na stanici Československo HD

  2. Podla mna tv festival HD je dobra volba na tie americke brakove lacne filmi sa neda pozerat

  3. neviem to naladit. pridal som si to do balicka, ale na ASTRA 3 to nevidim

Komentáre už nie sú povolené.