Reklama

Česká DIGI TV začala ponúkať samostatný športový balíček s prenosmi Premier League

DIGI CZ spustila v Českej republike od októbra predaj samostatného balíka Sport Plus. Operátor sa tak snaží vyhovieť najmä zákazníkom, ktorí majú záujem iba o príjem športových kanálov vrátane DIGI Sportov s exkluzívnymi prenosmi Premier League, Sky Bet Championship či španielskej La Ligy. Záujemcovia zaplatia za samostatný balíček 349 Kč (12,91 €) mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Samostatný balík Sport Plus je ústretový krok voči všetkým športovým fanúšikom, ktorí si predtým zaobstarali programovú ponuku od iného poskytovateľa, ale súčasne by radi sledovali športové súťaže, ktoré v ČR ponúka len Nová DIGI TV,“ uviedol operátor v tlačovej správe.

K tomu, aby k športovému obsahu v ponuke Novej DIGI TV získali prístup, teda po novom nie je potrebné meniť poskytovateľa alebo si objednávať základnú programovú ponuku s podobnými kanálmi od dvoch operátorov naraz,“ vysvetľuje Vladimír Rusnák, výkonný riaditeľ DIGI CZ. „Aj keď dnes nie je nijako zložité zmeniť poskytovateľa televíznych programov, je to pre niektorých zákazníkov stále bariéra, ktorú vnímame. Veríme, že zákazníci, ktorí k nám teraz prídu len kvôli našim športom, nakoniec zostanú a zaobstarajú si od nás celú bohatú programovú ponuku. Sme totiž voľbou s televíznymi programami pre celú rodinu a s najlepším pomerom ponuky a ceny na našom trhu, „uzavrel Vladimír Rusnák.

DIGI CZ ponúka programový balíček Sport Plus ako pre zákazníkov so satelitným, tak s internetovým príjmom televízneho signálu. Aktuálna ponuka je platná do konca roka s tým, že sa zmluva uzatvára na dva roky. Programovú ponuku možno sledovať iba na jednom zariadení a balíček je možné zakúpiť len samostatne, nemožno ho teda kombinovať s inými balíčkami, ktoré spoločnosť DIGI CZ ako príjemcom satelitného, tak internetového vysielania ponúka.

Súčasťou balíka Sport Plus je aktuálne 14 kanálov: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Arena Sport 1, Nova Sport 1, Golf Channel, ČT Sport, ČT 1, ČT 2 a ČT 24. Väčšina z nich je už v HD kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať