Reklama

freeSAT ponúka zákazníkom zadarmo prístup k hudobnej aplikácii Stingray Music

Všetci zákazníci satelitného operátora freeSAT na Slovensku a v Česku, ktorí majú predplatené balíky freeSAT medium HD alebo freeSAT plus HD, môžu využívať zadarmo novú mobilnú aplikáciu Stingray Music. Tá je dostupná ako pre operačný systém Android, tak aj iOS.
Pokračovanie nižšie:


Špeciálna aplikácia ponúka 10 hudobných kanálov bez reklám, ktoré si milovníci hudby môžu vychutnať kdekoľvek a kedykoľvek. Stačí im len prístup k internetu. Mobilná aplikácia Stingray Music je pridružená služba k audio kanálom Stingray Music, ktoré sú dostupné cez poskytovateľov platenej televízie.

Používatelia môžu po stiahnutí aplikácie počúvať rovnakú zostavu kanálov, akú si vychutnávajú doma pri svojom televízore. Pri úplne prvým spustením sa vyžaduje registrácia a overenie.

Každý z kanálov Stingray Music starostlivo spravuje jeden zo 100 skúsených hudobných dramaturgov. Počúvať možno piesne všetkých žánrov vrátane rocku, popu, jazzu či klasickej hudby od miestnych i medzinárodných hviezd ako sú Ariana Grande, Ed Sheeran, Coldplay a Avicii.

Rádiá Stingray Music sa nachádzajú už niekoľko rokov v televíznej ponuke freeSAT. Zákazníci s predplatenými balíkmi freeSAT medium HD a freeSAT plus HD nájdu desať kanálov Stingray Music v dodávaných boxoch na pozíciách 200 až 209. Majitelia vlastných prijímačov si ich môžu naladiť z frekvencie 12 034 MHz.

Technické parametre pre príjem rádií Stingray Music:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.