Reklama

UPC zaraďuje do ponuky JOJ Cinema, Mňam TV a Mňau TV

Káblový operátor UPC pridá vo štvrtok 30. júna 2016 do ponuky 6 nových televíznych staníc, z toho 3 v HD kvalite. Pôjde o filmový kanál JOJ Cinema SD aj HD, českú kulinársku stanicu Mňam TV, ďalej Mňau TV, stanicu venovanú zvieratkám, módnu Fashion TV HD, a filmový Filmbox Premium HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC po tomto obohatení presiahne už počet 170 staníc, z ktorých je 35 v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť UPC týmto rozšírením programovej ponuky opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo rozmanitú bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Okrem obohacovania ponuky o nové programy sa sústreďujeme taktiež na čo najvyšší podiel programov v HD rozlíšení, ktorých sú v súčasnosti už viac ako tri desiatky. Verím, že novo pridané programy spestria výber pre divákov televíznej zábavy, ktorú si môžu vychutnávať aj v HD kvalite,“ uviedol Martin Miller, poverený generálny riaditeľ spoločnosti UPC v Českej a Slovenskej republike.

Stanica JOJ Cinema HD sa stanie súčasťou balíčka Digital Basic, ako i súčasťou ponuky mobilnej televízie Horizon Go, a jej vysielanie si zákazníci budú môcť pozrieť aj sedem dní dozadu v rámci služby TV Archív. Stanice Mňam TV, Mňau TV a Fashion TV rozšíria ponuku balíčka Digital Basic, kým stanica Filmbox Premium HD rozšíri ponuku rovnomenného prémiového balíčka, ktorý obsahuje celkovo až osem žánrovo rozdielnych staníc z rodiny Filmbox. Od 30. júna zároveň ponuku mobilnej televízie Horizon Go obohatí taktiež stanica Eurosrpot2 HD a z ponuky digitálnej televízie naopak vypadne Universal Channel, ktorý na Slovensku a Česku ukončí vysielanie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tu by som rád vedel, či nad podobným rozšírením neuvažujú aj pre satelitné vysielanie? Veď keby si „podelili“ náklady s tým spojené zo Slovak Telekom a prevádzkovateľom českej Digi TV, tak spustenie takýchto programov by bolo pre nich určite výhodné!

    1. Komárno, Dunajská Streda tam všade sú Digi TV . Tak tam potrebujú maďarčinu i v TV bez prekladu to ani nezapnú. 😀

Komentáre už nie sú povolené.