Reklama

Telekom rozširuje Magio TV o nový program pre dospelých

Od stredy 15. júna pribudne do Magio televízie nový český kanál pre dospelých Leo TV. Dostupný bude všetkým zákazníkom s aktivovaným programovým balíčkom XL na programovej pozícii číslo 251. Ak by sa stanica neobjavila v programovom rastri, odporúčame reštartovať Magio Box. Novinka sa týka len IPTV služby.
Pokračovanie nižšie:


Po rozšírení ponuky bude Telekom ponúkať v najvyššom balíku XL už päť programov pre dospelých, okrem Leo TV, ešte aj Dusk TV, Mark Dorcel, Hustler TV a XMO. V rámci voliteľných programových balíčkov je dostupný navyše aj kanál Private TV.

Erotický kanál Leo TV vysiela v čase od 22:00 do 6:00, divákom vo vysielaní ponúka vlastnú produkciu programov pre dospelých, ktorá je tvorená aj z rôznych interaktívnych programov. Nechýbajú však ani filmy. Spomeňme však, že kanál Leo TV už v ponuke Magio TV bol, v roku 2014 ho však Telekom bez udania dôvodu vyradil. Po takmer dvoch rokoch ho tak opäť vracia do svojej ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ani jeden porno kanal v HD ? Vy fakt zijete v minulosti, a este si mam zato platit XL? Vy uz tolko nepite na tych vasich teambuildingoch a poradach!!!

    Staci par sekund hladania a takeho obsahu su tony zadarmo na nete a este aj v HD!!!

    Halo, vy uz sa vazne preberte!!!

Komentáre už nie sú povolené.