Reklama

Programové zmeny v ponuke SATROdigital, zákazníci musia prelaďovať

Od mája 2016 pripravil operátor SATRO pre svojich zákazníkov digitálnej televízie SATROdigital niekoľko noviniek.

Prvou novinkou je zrušenie programovej služby Klasik HD. Programy Discovery HD Showcase a NGC HD zo zrušeného balíka sa tak presunuli do Komfort HD a tematického balíka Komfort Náuka. Zvyšné kanály Eurosport 1 HD a NatGeo Wild HD sa presúvajú do programového balíka Klasik. Ten bude teda obsahovať po novom 7 staníc vo vysokom rozlíšení NatGeo Wild HD, Eurosport 1 HD, H2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Nova Sport 1 HD a Animal Planet HD.
Pokračovanie nižšie:


Do ponuky bol pridaný aj nový tematický balíček Komfort Hobby, ktorý operátor ponúka za mesačný poplatok 2,50 €. Jeho súčasťou budú programy TV Paprika, Spektrum Home, Fishing & Hunting, Auto Motor Sport, E! a Fashion TV.

Nový balíček Komfort Hobby bude súčasťou ponuky Komfort. Preto od začiatku mája pristúpilo SATRO aj k zmene ceny programového balíka Komfort. Jeho cena bude po novom 9,90 €, pričom v balíku sa postupne objavia niektoré nové stanice ako je napríklad stanica E!, Nova Sport 2 či Auto Motor Sport. Navyše do športového Komfort Šport pribudne okrem presunutej stanice Eurosport 2 aj Nova Sport 2. Všetci zákazníci, ktorí majú viazanosť na programové balíčky majú garantované akciové ceny. Nové cenníkové ceny budú pre nich platiť až po skončení viazanosti.

Poslednou novinku je rozšírenie programového balíka HBO MAX, do ktorého pribudol kanál HBO2 HD. Cena programového balíčka sa nemení.

So zmenami v ponuke je nutné aby zákazníci preladili aj svoje digitálne set-top-boxy či televízory. Operátor preto zverejnil aj návod na automatické preladenie.

1. zákazníci s CAM modulmi:
Spustite si v TV prijímači menu / ladenie kanálov / digitálne kanály / káblove / automatické ladenie.

2. zákazníci s boxami SD alebo HD – MVDS NR:
Nastavte sa na kanál CETV. Ak sa do 10 min. samo nespustí automatické ladenie alebo chýbajú HD kanály, vyvolajte v menu boxu automatické ladenie kanálov.

3. zákazníci s boxami SD alebo HD – MVDS BA:
Nastavte sa na kanál ÓČKO (aj keď je zakódovaný). Ak sa do 10 min. samo nespustí automatické ladenie alebo chýbajú HD kanály, vyvolajte v menu boxu automatické ladenie kanálov.

4. zákazníci s boxami SD alebo HD – MVDS DNV:
Nastavte sa na kanál WAU (aj keď je zakódovaný). Ak sa do 10 min. samo nespustí automatické ladenie alebo chýbajú HD kanály, vyvolajte v menu boxu automatické ladenie kanálov.

5. zákazníci s boxami SD alebo HD – KDS NR, GA, TO, MY, BpB, MMDS Nitra, Javorina, PB, MVDS KE, BB:
Nastavte sa na kanál STV1. Ak sa do 10 min. samo nespustí automatické ladenie alebo chýbajú HD kanály, vyvolajte v menu boxu automatické ladenie kanálov.

Mohlo by vás ešte zaujímať