Reklama

O2 TV už aj na Slovensku, v ponuke je zatiaľ 25 staníc

Operátor O2 spustil dnes komerčnú pilotnú fázu celoslovenského televízneho vysielania pod názvom O2TV. V tejto fáze ponúkne 25 televíznych staníc pre tisíc zákazníkov z celého Slovenska. Zákazníci budú môcť službu využívať ako na mobilných zariadeniach tak aj so set-top-boxom.

O2 v zmysle svojich dlhodobých plánov rozširuje svoje portfólio o poskytovanie TV služby pod názvom O2TV. Tá v pilotnej fáze prinesie svojim zákazníkom až 25 TV staníc a zákazník ju bude môcť využívať aj v tabletoch a smartfónoch prostredníctvom aplikácií kompatibilnými so systémom iOS a Android. V ponuke staníc budú aj stanice v HD rozlíšení. Testovanie v pilotnej fáze budeme realizovať s tisíckou zákazníkov po celom Slovensku,“ uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.
Pokračovanie nižšie:


Pilotná prevádzka novej služby O2 TV bude dostupná najskôr len pre tisícku zákazníkov. V tejto fáze bude ponuka obsahovať 25 staníc, pričom vybrané stanice budú v HD kvalite. Zákazníci budú môcť sledovať vysielanie až na 4 zariadeniach v rovnakom čase. Keďže pôjde o pilotnú prevádzku, budú postupne testované aj viaceré funkcionality.

Aj s boxom
Službu O2 TV so set-top-boxom bude v pilotnej fáze ponúkať operátor O2 s aktivovanou službou O2 Internet na doma. Cena služby so set-top-boxom je 7,50 € mesačne. K službe je potrebný ešte aj set-top-box v cene 60 €, ktorý môže zákazník do 6 mesiacov vrátiť s garanciou vrátenia celej kúpnej ceny. Pilotná fáza služby O2 TV so set-top-boxom ráta s pokrytím troch vybraných obcí západného Slovenska (Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo a Zálesie), ktoré sa zhoduje s pokrytím rýchlym LTE internetom na frekvenciách v pásme 3,5 GHz.

V mobile a tablete
Služba O2 TV v mobile bude v pilotnej fáze dostupná pre zákazníkov z celého Slovenska prostredníctvom web stránky, alebo mobilnej aplikácie dostupnej v systémoch iOS a Android. Cena služby bez set-top-boxu je 5 € mesačne.

Zoznam staníc dostupných v službe O2TV
Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, TV JOJ, JOJ plus, JOJ Cinema, Wau, RiK, TA3, ČT1, ČT2, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Disney Channel, Minimax, JimJam, Nickelodeon, Discovery Channel, Filmbox, Film Europe a AMC.

TV stanice v HD
ČT1 a ČT2.

So spustením televíznej služby sa tak O2 pridáva ku svojim konkurenčným mobilným operátorom, ktorí ponúkajú okrem mobilných tiež aj TV služby. V Česku prevádzkuje dokonca O2 TV aj vlastný športový kanál pod názvom O2 Sport.

Doplnené: Službu O2TV je možné v pilotnej prevádzke aktivovať len na vybraných predajniach O2. Podmienkou je, aby mal zákazník aktívny akýkoľvek tarif s platbou na faktúru.

Predplatitelia si môžu svoje obľúbené programy aj nahrať. K dispozícii majú až 100 hodín nahrávok. Opätovné prezeranie nahrávok je možné až 30 dní. Navyše je k dispozícii aj archív, ktorý slúži na spätné sledovanie programov a to až 50 hodín. Samozrejmosťou je aj možnosť zastavenia, pretočenia a spustenia programu od začiatku či vytváranie vlastných zoznamov TV staníc.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konkurencia a možnosti príjmu TV sa nám pekne rozrastajú.V mobile a tablete na 4 zariadeniach za 5€ mesačne.To je ešte prijateľná cena a ponuka tv je atraktívna.Zdraženie svojej mobilnej tv oznámila už aj TV2GO,ktorá ide z 3€ na 5€ mesačne,ale má chudobnejšiu ponuku.Cenu si drží AntikTVGO za 2,50€ mesačne.A ešte máme Telekom MagioGO,ktorý ponúka 50 TOP staníc za 6€ mesačne.TV2GO aj AntikTVGO ponúkajú služby bez zmluvy-len na základe registrácie a dobíjania.MagioGO je na viazanosť 2 roky.Napíšte,ako to bude s O2TV bez set top boxu-bude tam nutná zmluva,alebo len stiahnem apku s registráciou a zaplatím na koľko chcem mesiacov.

    1. Pre aktiváciu O2 TV alebo O2 TV v mobile musíte mať aktívny akýkoľvek tarif s platbou na faktúru. Správu sme aktualizovali.

Komentáre už nie sú povolené.