Reklama

Film+ vypadol z ponúk Magio TV a Magio Sat, v satelitnej službe je nový program

Z ponuky televíznych služieb Magio TV a Magio Sat, ktoré prevádzkuje Telekom, bola vyradená česká verzia filmového kanálu Film+. Zákazníci oboch platforiem tak už tento kanál nemôžu od dnes sledovať.

Z akého dôvodu došlo k vyradeniu programu, nie je oficiálne známe. Maďarská verzia stanice sa pritom nachádza aj naďalej v ponuke satelitnej služby (pozícia 139), dostupná je všetkým predplatiteľom prémiového balíčka Maďarský Extra.
Pokračovanie nižšie:


Druhou novinkou, ktorú si môžu všimnúť užívatelia Magio Sat je pridanie nového rumunského hudobného kanálu H!T Music. V dodávaných boxoch sa nachádza na programovej pozícii číslo 168. Vysielanie je dostupné zákazníkom zo satelitnej kapacity rumunskej DIGI TV, družici Intelsat 10-01 (1°W), frekvencii 12 608 MHz, pol. H.

Film+ sa nenachádza už ani v ponuke satelitnej služby DIGI TV. Zákazníci platforiem Magio Sat a Magio TV tak nie sú jediní, ktorí nemôžu od dnešného dňa sledovať českú verziu filmového kanálu.

Technické parametre pre príjem H!T Music:
Družica: Intelsat 10-01 (1°W)
Frekvencia: 12 608 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: Nagra (1802,1880,1882) a Conax (0B1C)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na Magio IPTV uz bezi aj INTV. Objavila sa mi ako lokalna TV

  2. KAPO
    digi ruší v štandardnej ponuke všetky filmové kanály ( v minulosti UNIVERSAL CHANEL, FILM BOX ) teraz FILM +. Je to hanba v základnej ponuke už nie je žiadny filmový kanál( hlavne ,že náučných a prírodopisných je tam spolu prinajmenšom desať-neviem načo.Človek už v štandardnej ponuke nemá čo pozerať. Bohužiaľ zmením operátora

  3. Súhlasím s Vami, aj keď ja nemám nič proti náučným a prírodopisným kanálom. Mne je absolútne nanič 5 alebo koľko DIGI sportov a nejaký kanál o golfe, ktoré absolútne nesledujem. Je to katastrofa, tiež uvažujem o zmene operátora.

  4. chcem sa spitať digislovakia či bude v buducnosťi ešťe nejaki filmovy kanal ktori bude v zakladnom baliku.
    digi vždy mala v ponuke aj filmove kanali, prečo ste aj ten posledny vyradili,
    chcel by som poprosiť o zaradenie film box ,pritom možťe vyradiť športoví kanal.

  5. „Stávame sa najšportovejšou televíziou, čo nás teší. Doplnili sme pre našich zákazníkov toľko žiadanú KHL a Formulu 1 prostredníctvom Sport 2. Stalo sa tak ešte pred štartom F1 v Austrálii počas marca a reakcie našich zákazníkov sú fantastické“, reaguje Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia. „ Dnes cez DIGI ponúkame najlepší futbal: Ligu majstrov, anglickú Premier League a španielsku La Ligu na našom vlastnom DIGI Sport programe, všetky veľké svetové podujatia cez Eurosport 1 a 2, národné televízie, Nova Sport, či spomínané Sport 1 a Sport 2. Máme kompletnú ponuku toho najlepšieho, čo šport dnes prináša“, doplnil Marcel Šatanek.

    Osobne by som ešte niekedy v budúcnosti rád privítal Nova Sport 2 a Arena sport 🙂 Tí čo chcú viac filmových kanálov majú predsa možnosť prejsť k inému operátorovi…vypisovať tu o vyradení programov ktoré nesledujeme mi pripadá dosť detinské…každý preferuje niečo iné a nielen ja som prešiel k Digi iba kvôli športovým,prírodopisným a doku kanálom…

    1. Tak podľa tohto návodu nech ďalší operátori vyradia „športové“ kanály, však. Načo vyváženosť.
      Možno prídu v digi o mnoho platiacich zákazníkov. A dôjde im možno, že sa to napokon nevyplatí (monotematickosť, resp. takmer jednofarebnosť).

  6. dakujem digi slovakia že stale vylepšuje pre zakaznikov nova digi, Nový firmware pre set-top boxy
    som spokojny z digi, moje deti večinou nickelodeon,
    rozpravkove kanali. šport pozeram futbal, a majstrovstva stveta v hokeji.
    v zakladnom baliku chiba filmovy kanal, a verim že digi.sk priradi do ponuki aj v zaklanim baliku.
    chcel by som sa ospravedlniť , nechcem aby bol vyradeny športovy kanal lebo predca chibal by v ponuke pre zakaznikov nova digi.

  7. Treba sa zamyslieť aj nad hudobnými kanálmi ako rebel retro veď mi co máme radi rock alebo hevy metal nemáme čo pozerať.

Komentáre už nie sú povolené.