Reklama

Dva nové kanály v ponuke SWAN Multimedia, z toho jeden v HD kvalite

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN pokračuje v rozširovaní ponuky televíznych programov svojej digitálnej televízie SWAN Multimedia. Do ponuky dnes pribudli dva nové kanály – česká hudobná stanica Slušnej kanál a filmový FilmBox Premium HD.

Nový český hudobný kanál, ktorý sa zameriava na rockovú hudobnú scénu, majú k dispozícii všetci zákazníci. Priaznivci rockovej hudby si tak môžu vychutnať nielen overené hity, ale objavovať aj nové skladby. Televízia ponúka tiež hitparády či hudobné správy, ktoré uvádzajú českí a slovenskí moderátori. Kanál je súčasťou základného balíka programov Digitálna televízia S, ktorá ponúka viac ako 35 TV kanálov za cenu 7,99 eur mesačne.
Pokračovanie nižšie:


SWAN zaraďuje oddnes do ponuky aj HD verziu filmového kanálu FilmBox Premium, ktorý doteraz vysielal iba v SD rozlíšení. FilmBox Premium HD okrem novších titulov, ako sú Rýchlo a zbesilo 6, Ja, zloduch 2 či Na cudzí účet, vysiela aj staršie hollywoodske trháky. FilmBox Premium HD si môžu zákazníci objednať v balíku FilmBox spolu ďalšími 11 TV kanálmi SPI International za 4,99 eur mesačne, alebo ako súčasť služby Digitálna televízia XL, ktorá ponúka spolu viac ako 111 TV kanálov, z toho 43 v HD kvalite, už za 29,99 eura mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať