Reklama

DIGI TV vyradila z ponuky Film+ a pridala tri nekódované programy

Satelitná platforma DIGI TV vyradila v pondelok 2. mája zo svojej ponuky platený filmový kanál Film+ v českom jazyku, ktorý bol súčasťou základného balíčka Štandard. Zákazníci s dodávanými boxami ho mohli nájsť na programovej pozícii číslo 43, aktuálne už táto predvoľba nie je obsadená. Z akých dôvodov došlo k vyradeniu programu, nie je oficiálne známe. Maďarská verzia Film+ pritom zostáva aj naďalej v ponuke.
Pokračovanie nižšie:


Okrem toho, že sa už v ponuke nenachádza už Film+, si môžu zákazníci v programovom rastri všimnúť aj tri nové kanály Gospel Channel Europe, Visjon Norge a Kanal 10 Norge. Všetky sa nachádzajú na konci programového rastra, pozície 130, 131 a 132. Jedná sa však všetko o nekódované programy zo satelitnej pozície Thor 0,8°W. Užívatelia CAM modulov si ich môžu naladiť z frekvencie 11 357 MHz.

DIGI TV nie je jedinou platformou, ktorá k dnešnému dňu vyradila z ponuky Film+. Filmový kanál nemôžu sledovať už ani predplatitelia Magio TV a Magio Sat, ktoré prevádzkuje Slovak Telekom.

Technické parametre pre príjem troch nekódovaných programov:
Družica: Thor 5 (0,8°W)
Frekvencia: 11 357 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 7/8
SR: 24500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No väčšiu hovadinu už nešlo urobiť film+ vymeniť za tri debilne kanály tak to je vrchol vážení operátori!!!

    1. #Jozef-Ak o tom ešte neviete tak DIGI Slovakia a Slovak Telekom sa nedohodli s AMC Networks International Central Europe na novej dohode pre kanál Film+ CZ preto bol z ponuky vyradený

    2. hlavne že majú kanál AMC v ponuke 🙂 ale tak v digi to je asi vo vyššom balíku Maxi ak dobre viem. A mám pocit , že toto nebol posledný kanál ktorý bude odpojení v blízkej budúcnosti.

    3. Článok je blbo napísaný…. Ako náhradu za Film+ zaradili kanál AMC, len ho spustili o mesiac skôr, ako vyradili Film+.

    4. Nemáš pravdu, AMC nie je v balíku Štandard, takže za náhradu to nemožno považovať.

  2. Ten kanal som aj tak nepozeral. Uz niektori asi zabudli ze pridali Sport2. Je jasne ze nieco vyhodit musia.

  3. Sa čudujete,Digi predsa oslavuje 10 rokov,tak nas niečim museli prekvapiť?Tak Všetko najlepšie a čakame na ďalšie prekvapenia!Len tak ďalej a veľa zakaznikov!!!

  4. #Peter-Je to Pravda vážne sa Filmbox vráti do DIGI Slovakia odkial to vieš

  5. Všetky dobré kanále odpojujú a nahradzujú ich kanálmi , ktoré sú v rumunštine alebo čo ja viem v akej reči. tešíme sa čo nám zas z toho zmizne.

Komentáre už nie sú povolené.