Reklama

DIGI TV vrátila do základného balíka Štandard tri dokumentárne programy Viasat

Súčasťou základného balíka Štandard, satelitnej platformy DIGI TV, je opäť aj trojica dokumentárnych programov Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Stalo sa tak štyri dni po tom, čo ich operátor zaradil do vyššieho balíka Maxi.
Pokračovanie nižšie:


Dôvodom opätovného presunu do nižšieho balíka môže byť veľké množstvo sťažnosti predplatiteľov. Nakoniec niekoľko nespokojných zákazníkov komentovalo aj našu správu v ktorej sme Vás informovali práve o vyradení populárnych dokumentárnych programov z najnižšieho balíčka.

Aktuálne v balíčku Štandard zostávajú aj naďalej programy Golf Channel a Comedy Central Extra, ktoré sa v najnižšom balíčku operátora objavili práve od 1. apríla 2016. V rovnaký deň spoločnosť DIGI Slovakia pre svojich zákazníkov satelitnej služby predstavila aj dva úplne nové extra balíky Extra HU+ (3,3 €) a Extra Šport HD+ (4 €). Objednať si ich môže každý zákazník navyše k základnej službe.

Programy nových balíčkov Extra

Extra HU+: Sláger TV, TV 2, Cool TV, Duna TV, Duna World, AXN HU, Film+ HU, m1, m2, Magyar ATV, RTL+, RTL 2, RTL klub, Story 4, Story 5, Viasat3, Comedy Central Hungary, FEM 3, Super TV 2, Viasat 6, Sorozat+, Muzsika TV, Viva Hungary, Echo TV, Pro 4, Ozone Network.

Extra HD Šport+: Sport 1 HD, Sport 2 HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nuz prihara im, to vyradenie bolo dost necitlive, najma ak uz o mesiac prvym zakaznikom novej Digi konci viazanost a uz zacnu byt pre nich naozaj vzacni. Ale urcite si to niekde vynahradia, ratam, ze zo standardu do maxi preradia novopridany Sport 2 a znovu sa na nich zosypu hromy blesky 🙂

  2. Takto si popresúval programy aj slávny telekom do XL balíka 🙁 ešte v roku 2013.. Nat Geo Wild SD sme takto stratili a niekoľko ročné ignorácie o pridanie tohto programu v HD sú len dôkazom, že platiaci zákazník nieje náš pán !!

  3. palo20: môžeš prezradiť viac? NGC HD, už v ponuke je, ale Wild HD by ma extrém potešilo..len kedy to akože má byť?

  4. Neplánujete v budúcnosti rozšíriť rozprávkovú stanicu BOOMERANG.

Komentáre už nie sú povolené.