Reklama

DIGI TV oslavuje 10 rokov, pre zákazníkov pripravila prekvapenie

Satelitná platforma DIGI TV oslavuje v týchto dňoch svoje 10. narodeniny. Po prvýkrát spustila svoje satelitné služby pre slovenských zákazníkov z družice Intelsat (1°W) začiatkom mája 2006. Presne o osem rokov na to (máj 2014), odštartovala Nová DIGI TV s HD ponukou.

Pri tejto príležitosti pripravil operátor pre všetkých zákazníkov darček v podobe voľného vysielania niektorých programov z ponuky. Predplatiteľom tak môžu ísť v tých dňoch aj programy, ktoré nemajú predplatené (balík Extra Sport HD Plus). Promo potrvá až do 2. mája 2016.
Pokračovanie nižšie:


V roku 2006 ponúkla DIGI TV, vlastnená rumunskou spoločnosťou RCS&RDS, na Slovensku satelitnú službu za výhodnejšiu cenu. Základný balíček obsahoval viac ako 30 programov, jeho cena bola 290 SK. Konkurencia pritom ponúkala služby s takmer dvojnásobne vyššou cenou. Čo samozrejme vzbudilo obrovský záujem o satelitné vysielanie platformy DIGI TV.

Základný balík DIGI TV pri štarte v roku 2006
TV Markíza, Joj, TA3, Music Box Slovakia, Nautik TV, Galaxie Sport, Očko, MTV Europe, Private Spice, AXN Central Europe, VH1 Europe, Mooby TV, Travel Channel, Jetix Czech, Animal Planet CZ, Viasat History, Hallmark Channel CZ, Reality TV Europe, Eurosport, FilmBox, Discovery Travel & Adventure, Discovery Channel Europe, Discovery Civilisation, Discovery Science, Romantica, Film + CZ, Spectrum TV CZ, Minimax, Viasat Explorer East a Cartoon Network Central Europe.

K balíku bolo možné predplatiť ešte aj služby Extra I. s maďarskými kanálmi (+40 SK), či prémiové programy HBO a HBO 2 v balíkoch HBO MAX Pack (+310 SK) a HBO Pack (+240 SK). V ponuke nechýbal aj samostatný kanál Cinemax (+180 SK).

DIGI TV postupne pridávala do ponuky aj ďalšie programy. V roku 2010 bola navyše rozšírená o exkluzívny športový kanál DIGI Sport 1. O tri roky neskôr spustil svoje vysielanie druhý kanál DIGI Sport 2 a o pár dní na to aj dva špeciálne kanály DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2, ktoré vysielali len počas prenosov Ligy majstrov UEFA.

V súčastnosti ponúka DIGI TV s novou službou dva základné balíky a štyri prémiové. Navyše je tu možnosť si predplatiť aj mobilnú televíziu DIGI GO. Kompletnú ponuku DIGI nájdete na našej špeciálnej stránke www.satelitnatv.sk/digi-tv.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mňa by zaujímalo či DIGI pridá v káblovke do balíčka EXTRA ŠPORT HD PLUS aj Nova Sport HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD a či bude mať práva na Anglickú Premier League aj v budúcich sezónach. Keď si už priplácame za športový extra balíček tak by to mala byť samozrejmosť.

    1. No len aby, práva na najbližšie tri roky má DIGI len v ČR. Ale tiež dúfam že sa tak stane aj v SR.

    2. Medzi DIGI SK a CZ je velmi dobra spolupraca. Ved im davaju boxy a aj programy maju spolocne na satelite.

  2. Digi tv je oveľa kvalitnejsia ako pred 10timi rokmi.Len tak dalej a veľa spokojnych zákazníkov.

  3. Dobry den

    Vazeny zakaznici DIGI Slovakia a satelitnej platformy Nova DIGI podarilo sa mi zistit ze Slovak Telekom chysta pre DIGI Slovakia a DIGI Czech Republic novy firmware pre DIGI Boxy KAON NA1170 HD oznacenie firmwaru bude 00.00.00.16 ake funkcie bude mat to este neviem ale pokusim sa to zistit cez Riaditela pre Predaj a Marketing DIGI Slovakia Romana Vavrika

    Este dnes alebo v najblizsich dnoch sa pokusim popisat nove funkcie Noveho firmwaru pre DIGI Boxy KAON NA1170 HD

    S prianim prijemneho futbaloveho vecera vam praje

    Peter Macko
    Zakaznik DIGI Slovakia a Novej DIGI z Handlovej

  4. A Pozor Firmware pre DIGI Boxy KAON NA1170 HD bude spusteny v noci z nedele 1.maja 2016 na pondelok 2.maja 2016

    Tak tolko na uvod 😉

  5. Dobry den
    Vsetkym zakaznikom DIGI Slovakia podarilo sa mi zistrit ze novy firmware bude mat: Zopar bug fixov, ale to najdolezitejsie je asi to, ze bude aplikacia na vlastne usporiadanie kanalov

    Dufam ze som vas dostatocne Informoval a verim ze uz v Pondelok vam prinesiem Viac Informaci,Fotiek a Video tiez poslem

  6. Ved usporiadat programy v oblubenych si mozem aj teraz. Hlavny zoznam pochybujem ze dovolia upravovat. To bude urcite len nejake zjednodusenie.

Komentáre už nie sú povolené.