Reklama

DIGI pripravuje nový softvér pre dodávané boxy, prinesie niekoľko vylepšení

Satelitná platforma DIGI TV má v pláne v najbližších dňoch vydať novú verziu softvéru pre dodávané boxy Kaon NA1170, ktorá prinesie zákazníkom niekoľko nový funkcií, ako aj opraví drobné chyby a skvalitní stabilitu či aktualizácie set-top-boxu.

Aktualizácia všetkých boxov prebehne v prvom májovom týždni v nočných hodinách, aby nerušila zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:

Medzi novinkami bude opravená funkcionalita nastavenia obľúbených TV kanálov a nová funkcia vyhľadávania FTA staníc aj bez nutnosti resetu set-top boxu do továrenských nastavení.

Upravený bude aj mechanizmus nočnej aktualizácie, ktorá umožňuje pravidelný update set-top-boxu v nočných hodinách a zabezpečuje jeho lepšiu funkcionalitu a stabilitu.

Asi najväčšou novinkou je editor poradia TV kanálov a ich následný USB import do boxu. „Pre zvýšenie zákazníckej spokojnosti a ľahšej možnosti manipulácie a vytvárania vlastného poradia TV kanálov sme vytvorili web aplikáciu, ktorá sa nachádza na stránke http://stb.digislovakia.sk. V aplikácii si zákazník veľmi jednoducho vytvorí vlastné poradie kanálov, ktoré následne nahrá na USB kľúč a po vložení do set-top boxu bude plne automaticky spracované, informovala dnes DIGI Slovakia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zbytočná radosť.Pri update sa to všetko zmaže, takže nič moc.

    Zoznam kanálov bude v STB nahratý a platný iba do momentu, kedy spoločnosť DIGI Slovakia nezmení oficiálnu kanálovú mapu, či už z dôvodu pridania/odobratia TV kanálu alebo zmeny technických parametrov. Pri takejto zmene si STB natiahne tzv. OTA (Over The Air) nové nastavenia. V tomto prípade si zákazník musí opätovne vytvoriť a nahrať preferovanú kanálovú mapu s využitím tejto aplikácie (DIGI Slovakia takto mení kanálovú mapu priebežne, nie však častejšie ako v intervale jedného až troch mesiacov).

  2. Tak podla mňa to celkom skomplikovali, to mohli rovno importovať do nového softveru a každy by si poukladal tak ako mu to vyhovuje aj s FTA kanálmi 🙂 a nemusel to najprv v PC potom hodiť na USB a z neho nahrať do boxu. Ja si ukľadám do obľúbených čo mi vyhovuje, aj keď stane sa, že mi vypadnú stanice ale to len upravím obľubené a už to je.

    1. Ale na druhej strane ich chválim za tento krok lebo je vidieť, že chcú neustále zdokonalovať svoju službu preto palec hore.

Komentáre už nie sú povolené.