Reklama

DIGI GO za poplatok už aj pre zákazníkov DIGI, promo skončilo

Služba DIGI GO je k dispozícii za poplatok už aj pre zákazníkov DIGI Slovakia. Promo akcia, v rámci ktorej ju mohli využívať bezplatne od decembra 2015, skončila posledný marcový deň.

DIGI GO je mobilná televízia, ktorá ponúka štyri športové kanály DIGI Sport 1 až 4. Sledovať ich môžu užívatelia mobilných telefónov a tabletov pracujúcich pod operačným systémom Android a iOS v rámci celej Slovenskej republiky. Stačí pritom len internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 1 Mbit/s. Kvalita streamu sa prispôsobuje podľa internetového pripojenia, prípadne si ju môže užívateľ nastaviť manuálne.
Pokračovanie nižšie:


Cena za službu začína už od 2,5 € mesačne. Zavisí od dĺžky predplatného, minimálne si však službu môžu záujemcovia predplatiť na 3 mesiace, kedy zaplatia 10 € (3,33 € mesačne), za 6 mesiacov 18 € (3 € mesačne) a za 12 mesiacov 30 € (2,50 € mesačne).

TIP: Vyskúšali sme DIGI GO, mobilnú televíziu od DIGI TV

Mobilnú televíziu si môže predplatiť ktokoľvek, nemusí sa pritom jednať len o zákazníka, ktorí využíva internet či televíziu od DIGI. Stačí si stiahnuť aplikáciu do svojho mobilného zariadenia, zaregistrovať sa na webovej stránke digigo.sk a uhradiť poplatok na vybrané obdobie. Služba je bez viazanosti, funguje tak iba na základne predplatného.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. nechystáte sa dať do vysielania aj športové programi Arána sport1-2?
    ak nie tak prečo?
    B

  2. Ved tie vyhodili aj zo satelitu naco by ich davali do go.

Komentáre už nie sú povolené.