Reklama

Telekom začal ponúkať k Magio Televízii Biznis už aj nový televízor a ozvučenie

Telekom od 1. marca rozširuje platformu Magio Televízie Biznis určenej pre firemných zákazníkov o nové zariadenia. Zákazníci si tak môžu vybrať k balíku služieb aj nový televízor, alebo ozvučenie podniku za mesačný poplatok.

Na výber majú z dvoch modelov televízorov, ktoré pokryjú nároky väčšiny priestorov. V ponuke nájdu 32-palcový Samsung LED TV s Full HD rozlíšením, alebo 49-palcový LG LED TV s ultra vysokým rozlíšením 4K, na ktorom je sledovanie priamych prenosov skutočným pôžitkom.
Pokračovanie nižšie:


Telekom do ponuky pre firemných zákazníkov zaradil aj HIFI zostavu zloženú zo sieťového prehrávača Marantz a kvalitných reproduktorov Klipsch, ktoré sú vhodné aj do vonkajších priestorov – pomôžu tak ozvučiť nielen vnútorné priestory reštaurácií, barov, alebo fitness centier, ale aj letné terasy.

Cena za hardvér sa skladá z jednorazového poplatku, ktorý zákazník zaplatí pri aktivácii služby, a pravidelného mesačného poplatku. Podmienkou pre získanie hardvéru je 24-mesačná viazanosť.

Typ hardvéru

Jednorazový poplatok

Mesačný poplatok

Samsung LED TV 32″

20 €

10 €

LG Smart LED TV 49″

50 €

20 €

Prehrávač Marantz + reproduktory Klipsch

50 €

20 €

Službu Magio Televízia Biznis ponúka Telekom od decembra 2015. Objednať si ju môžu firemní zákazníci. Služba má vysporiadané licenčné práva televíznych staníc a umožňuje šírenie TV obsahu v komerčných a verejných uzavretých priestoroch.

Magio Televízia Biznis ponúka predplatiteľom 40 TV kanálov, vrátane športových kanálov s exkluzívnym obsahom a množstvom živých prenosov Premier League a Ligy majstrov UEFA – len programy Digi Sport prinášajú v priemere až 30 priamych prenosov týždenne. Súčasťou balíka je aj výber atraktívnych hudobných, slovenských, lifestyle, dokumentárnych a spravodajských kanálov.

Služba je dostupná cez IPTV aj satelitnú technológiu už za 25 € s DPH pri 24 mesačnej viazanosti. Ku každej aktivovanej službe si zákazník môže v závislosti od technológie a lokality objednať až tri Magio Boxy a pripojiť tak až tri televízory.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobrý deň. Ja by som sa týmto chcel informovať, že či pripravujete nejaké zmeny v službe Mágio biznis ohľadne rozšírenia kanálovej ponuky, nakoľko v tejto službe chýbajú české programy a hlavne športové Sport 1, Sport 2 a aspoň Nova Sport 1. Ďakujem.

Komentáre už nie sú povolené.