Reklama

Telekom vylepšil aplikáciu mobilnej televízie Magio Go pre zariadenia s iOS

Po rozšírení ponuky televíznych kanálov mobilnej televízie Magio GO až na 50 a vynovení webového rozhrania služby prináša Telekom pre zákazníkov ďalšiu novinku. Majitelia zariadení s operačným systémom iOS si od dnes 30. marca 2016 môžu užívať sledovanie televízie v mobile alebo tablete cez úplne novú aplikáciu.
Pokračovanie nižšie:


Nová aplikácia Magio GO pre iOS umožňuje intuitívnejšie ovládanie – vďaka vylepšeným ovládacím prvkom je sledovanie programov a využívanie množstva funkcií ešte jednoduchšie a pohodlnejšie.

Nová aplikácia prináša podľa operátora aj prehľadnejšieho programového sprievodcu a množstvo ďalších drobných zdokonalení vrátane vylepšenej stability a podpory verzie iOS 9.3.

Pre získanie novej aplikácie stačí jednoducho stiahnuť alebo aktualizovať doterajšiu aplikáciu cez AppStore. Mobilnú televíziu môžu využívať zákazníci Magio TV a Magio Sat bezplatne, ostatní užívatelia si priplatia za základný balíček Magio GO 3,99 € a za rozšírený Magio GO Premium 5,99 € mesačne.

magio_go_nv1magio_go_nv2

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Jedná sa o pomerne lákavú aplikáciu:môže sa sledovať na 3 zariadeniach naraz .Dnes sa bežne predávajú android televízory alebo externé android moduly,takže nemusí sa to sledovať len na tablete…Magio GO Premium ponúka za 5,99€ skutočne kvalitnú ponuku 50 tv kanálov:
    Jednotka,Dvojka,MarkizaHD,DomaHD,Dajto,Joj,PlusHD,TA3,WauHD,Čt1,Čt2,ČT24,digisport1,digisport2,digisport3,digisport4,Eurosport1,Eurosport2,Sport1,Sport2,Novasport,Ginx,Ťuki,Jimjam,Nickelodeon,Minimax,Disneychannel,Megamax,Duck,Filmbox,Filmboxplus,Axn,Axncrime,Axnscifi,Filmeurope,Amc,Comedycentral,Englishclub,Viasathistory,ViasatNature,Viasatexplorer,Discovery,DiscoveryID,Animalplanet,Travel,Tlc,Paprika,Spektrum,SpektrumHome

Komentáre už nie sú povolené.