Reklama

freeSAT oznámil nočnú údržbu, niektoré programy nebude možné sledovať pár minút

Satelitný operátor freeSAT dnes oznámil plánovanú údržbu jedného satelitného transpondéra (12 111 MHz) na družici Thor 6 (0,8°W). Údržba je naplánovaná na dnešnú noc z utorka 29. na stredu 30. marca 2016.
Pokračovanie nižšie:


Z dôvodu údržby nebudú dostupné predplatiteľom od približne 3:00 do 3:30 všetky programy ktoré z uvedeného transpondéra vysielajú. Konkrétne sú to Arena Sport, CNN, ČT:D/ČT art, ČT Sport, Dajto, MTV Music, Muzsika TV, Prima Zoom, RTL+, RT2, Szorat, TV5 Monde a Viasat3.

Dočasný výpadok programov sa nebude týkať len zákazníkov freeSATu na Slovensku a v Česku, ale aj predplatiteľov UPC Direct v Maďarsku či Magio Sat a DIGI TV. Posledné dve slovenské platformy z uvedeného transpondéra sprístupňujú zákazníkom maďarské programy RTL+ a RTL2.

Budeme sa snažiť obmedziť dobu nedostupnej služby na 30 minút,“ informuje zákazníkov operátor.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. od vtedy mi nejdu vsetky progerami z tohto transpondera

  2. Čo tak napísať na akom boxe to nejde? Čo znamená nejde? Žiadny signál, kódované…

  3. Nejde mi to na CryptoBox 600-650HD a pise ze signal je slaby, nevien ci ti nema suvislost zo zmenou formatu jak sa to pise tu:
    Majitelé digitálních satelitních přijímačů, které neumí zpracovat programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), respektive normu DVB-S2, se budou muset připravit na skutečnost, že téměř žádný český, případně slovenský program už brzo neuvidí.
    Volal son na FreeSat tam mi povedal ze si mam naladit jednotku a ze mi posle data a stale nic, idem volat znova
    S pozdravom

  4. S tym ti operatorka urcite nepomoze. Ten cesky text je tiez v tvojom pripade blbost. HD prijimac uz mas. Skus zadat manualne parametre tej frekvencie a vyhladat programy, pripadne vymaz v zozname tu frekvenciu a daj pridat novy tp. Potom skus vyhladat. Ostatne ti ide?

  5. Som zabudol ze cryptobox ma na freesat fastscan, skus najskor ten spustit.

  6. Operator mi povedal ze si mam dat tovarne nastavenie, som to dal vsetko sa zmazalo a tu frekveniu naslo ale stále pise ze slaby signal, uz skor som skusal mazat TP a znovu ho dat manuallne ale stále bez signalu, vsetkz ostatne tp funguju. Fast skan jak tam dam je to tam aut. nastavene na astru 3 ja som v spanielsku a idem cez Thor a to nejde ymenit. Ja ma slovensky freesat. Ten druhy prispevok Nicol je dcera ma cesky upc a ten samy problém ale jej nejde viac programov ma pristroj OPTIBOX mini zebra

  7. Ak nemas FastScan na freeSAt mas asi starsiu verziu softu. V novsej je uz aj na freeSAT: http://www.satelitnatv.sk/2015/05/vysiel-novy-softver-pre-prijimace-ab-cryptobox-6xx-pridany-bol-fastscan-pre-freesat-video/

  8. Nainstaloval som si poslednu aktualizaciu uz tam mam fast scan ale tp 12111 to vobec nenajde uz som v koncoch, este idme skusit dat tovarne nastavenie, dobre vsetko sa vynulovalo nastavil som rec atd a dal fastScan fresat slovensko z Thoru a hlada…naslo 145 kanalov aale Dajto atd chybaju jak sa tam divam manual 12111 to naslo ale sila 78% kvalita 0%. Ja uz neviem, nieje to tym ze som v spanielsku?

  9. Potom presunuli tento tp na Thor7 a to bude asi problem u teba v spanielsku. Pozri si pokrytie (je to posledny obrazok ku band coverage) http://www.telenorsat.com/thor7/wp-content/uploads/2015/03/THOR-7-coverage.pdf

    1. Je to tak páni, prečítajte si: http://www.satelitnatv.sk/2016/04/telenor-presunul-jeden-transponder-upc-dth-na-druzicu-thor-7-zmenilo-sa-pokrytie-europy/.

      Ďakujeme za vaše skúsenosti. Na ich základe vznikla uvedená správa.

  10. Tak konecne v tom mam jasno, aj ked to trvalo 2 tyzdne a hlavne dufam ze tam postupne nezacnu presuvat ostatne tp a chcem ti podakovat fajsmekr za pomoc….
    S pozdravom

Komentáre už nie sú povolené.