Reklama

DIGI TV v Česku chce tento rok začať ponúkať zákazníkom aj internetové boxy

Popri presunu športových programov DIGI Sport 1 a 2 zo základnej ponuky do balíčka Sport a zdražení služby Maxi, pripravuje česká satelitná platforma DIGI TV, ktorú prevádzkuje spoločnosť DIGI CZ, v tomto roku aj ďalšie novinky.

V ponuke českej DIGI TV hral doteraz ústrednú úlohu Základný balíček, ktorý bol základom pre všetkých zákazníkov. K nemu si následne mohli vybrať z ponuky nadstavbových služieb. Operátor to však má v pláne zmeniť a preto pripravuje spustiť špeciálny športový balíček s pracovným názvom Sport Plus, ktorý bude možné zakúpiť samostatne. Chce tak vyjsť v ústrety všetkým športovým fanúšikom.
Pokračovanie nižšie:


Pripravovaný balíček Sport Plus sa stane súčasťou ponuky spolu s plánovaným zahájením prevádzky internetovej televízie v 2. štvrťroku 2016. Výsledkom bude možnosť príjmu českej Novej DIGI TV aj na set-top-boxoch, smartfónoch či PC. Vďaka tomu budú môcť predplatitelia sledovať svoje obľúbené programy kdekoľvek v rámci Českej republiky. Podmienkou samozrejme bude mať dobre internetové pripojenie. „Ocenia to teda aj diváci, ktorí nemôžu alebo nechcú mať doma satelit, ale napriek tomu ich zaujíma exkluzívne športové vysielanie Novej DIGI TV,“ uviedol operátor.

TIP: Česká DIGI TV upravuje programovú ponuku, DIGI Sporty už nebudú v základnom balíčku

Pripomeňme, že slovenská platforma DIGI TV už od 1. marca ponúka službu DIGI GO, a to nielen pre svojich zákazníkov. Podrobnosti sme Vám priniesli v tomto článku.

Mohlo by vás ešte zaujímať