Reklama

DIGI pridala do ponuky štyri nové programy, z toho tri športové

Všetci športoví fanúšikovia a zároveň zákazníci DIGI Slovakia sa určite potešia. Po niekoľkých rokoch vyjednávania do ponuky satelitnej platformy Nová DIGI TV pribudol dlho žiadaný športový kanál Sport2 a to nielen v SD ale aj v HD kvalite. Okrem toho tiež došlo k rozšíreniu ponuky o programy Sport1 HD a AMC.
Pokračovanie nižšie:


Novinky sa objavili v ponuke DIGI boxu Kaon NA1170 HD po dnešnej aktualizácii programového rastra. Sport2 nájdu predplatitelia na programovej pozícii číslo 31, nasledujú Sport1 HD (32), Sport2 HD (33). AMC je na pozícii číslo 45. Ak by k aktualizácii z nejakého dôvodu nedošlo a stanice by sa u vás neobjavili, odporúčame prepínať napr. medzi programami Jednotka HD a Dvojka HD, alebo aspoň na 10 minút vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním, prípadne vykonať rovno výrobné nastavenia.

So zaradením športových programov Sport2, Sport1 HD a Sport2 HD posilnila DIGI TV ešte viac svoju ponuku športových kanálov. Predplatitelia tak budú môcť od teraz už konečne sledovať nielen nedeľné preteky F1, ktoré štartujú práve v tento víkend, ale od jesene aj prenosy HC Slovan Bratislava z KHL.

Sport2 (SD aj HD) má dostupné dve audio stopy (českú a slovenskú). Diváci si tak môžu napr. v prípade prenosov F1 vybrať či chcú sledovať prenosy s českým alebo slovenským komentárom.

V akých programových balíčkoch sa nachádzajú nové programy aktuálne zisťujeme. Len pre zaujímavosť Sport2 a AMC nám fungovali na našom DIGI boxe už počas písania správy, Sport1 HD a Sport2 HD nie. Máme aktivovaný balíček Maxi s prémiovým Sport HD.

Aktualizované o 9:05 hod.
Sport 2 je zaradený do základného programového balíka satelitnej televízie za nezmenenú cenu 9,60 € mesačne. Pre zákazníkov, ktorí chcú Sport 2 sledovať v HD kvalite bude od 1. apríla k dispozícii nový rozšírený balík Extra Šport HD Plus za 4 € mesačne. Pri jeho objednaní na 24 mesiacov ho zákazník získa na prvé 3 mesiace zadarmo. Balík bude obsahovať okrem kanálu Sport 2 HD aj Sport 1 HD a 3 programy DIGI Sport HD, kde môžu fanúšikovia sledovať zápasy Premier League, La Ligy a Ligy majstrov UEFA.

Do akého balíčka bude zaradený filmový kanál AMC, ešte nie je rozhodnuté.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hdčka mohli pustiť pre všetkých aspoň do apríla.

  2. A čo Magio Sat? Aj tam to bude? Aj ja chcem kukat F1!!!!!!!!!!

  3. Ale ja si nebudem priplácať 5€ len kvoli Sport2 v SD kvalite. Do Digi to dali do základného balíka, tak nech to dajú do Magia Sat do balíka M. Ale toto ma až tak nezaujíma, dôležitejšie pre mňa je či Sport1 HD a Sport2 HD bude aj v HD balíku na Magiu Sat.

  4. a to sa im opati vysielat na druzici 2x sport1 v SD a aj HD?

  5. Sport1 a 2 v SD sú v MPEG2 a náklady si deli freeSAT, DIGI SK, DIGI CZ a Magio Sat. Takze ziadne 2x. Je tam potom este jeden Sport1 ale to je pre staru DIGI CZ.

  6. Zmena v programovej ponuke podlieha viacerým faktorom, tento rok plánujeme nejaké zmeny o ktorých budeme zákazníkov informovať. Momentálne je predčasné o nich bližšie hovoriť.
    Naše stanovisko sa zatiaľ nezmenilo, kanál Sport 2 HD neplánujeme zaradiť.

  7. @ fajnsmeker ok tak to je zlozitejsie…

    no a keby do toho HD balika pridali k digisportom a sport1,2 este eurosport1,2 HD (a cenu 5 eur) tak nemuju konkurenciu… na eurosportoch davaju cyklistiku, zimne sporty, motorsport, tenis a bundesligu…

  8. Telekom ** zákazníkov Mágio sat o jeden HD program v ponuke L.Čo tak zahviezdiť a dať Šport 2 do L.Netreba písať kto je nový meneger,treba zatraktívniť programovú ponuku v Mágio sat.

    1. Oficiálne platí o AMC to čo je napísané v správe.

  9. Roman Vavrik napísal mi že bude zaradený filmový kanál AMC je balíček maxi.

Komentáre už nie sú povolené.