Reklama

Skylink: Nový balíček Smart bude obsahovať 32 platených televíznych programov

Satelitný operátor Skylink ponúkne v novom balíčku Smart 32 platených televíznych programov za mesačný poplatok 8,8 € mesačne. Z toho tri budú v HD kvalite. K plateným programom je samozrejme potrebné pripočítať ešte aj programy z balíčka DIGITAL/DIGITAL HD, ktoré sú už v cene každého plateného balíka operátora.
Pokračovanie nižšie:


Balíček Smart vyplní programovo priestor medzi balíčkami Mini a Multi, čomu odpovedá aj jeho cena. Novinka bude oficiálne k dispozícii zákazníkom od 1. marca 2016.

Televízne programy v balíčku Smart
Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, JOJ Cinema, Film+, Universal Channel, Kino CS, Doku CS, Muzika CS, Horror Film, CS Film, CS Mini, duck, Minimax, RiK, Mňam TV, Spice, Reality Kings, Sport 5, Nova Sport 1, FilmBox, Crime & Investigation, Fishing & Hunting, History Channel HD, Nickelodeon, MTV Europe, Leo TV, E! Entertaiment a Penthouse.

Červenou farbou označené programy sú navyše v porovnaní s najnižším balíčkom Mini, ktorý operátor ponúka za štandardnú cenníkovú cenu 6,9 €.

TIP: Skylink aj tento rok zvýši Servisný poplatok, prinášame podrobnosti

Skylink tak bude mať od marca 2016 v ponuke okrem balíčka DIGITAL ešte osem základných balíkov (Mini, Smart, Multi, Kombi, Flexi 7, HD Plus, Multi HD, Komplet) a šesť prémiových (HBO Standard, HBO Max Pak, Mixbox, CS Film+CS mini, Film Europe + CS TV a Exxtra). U všetkých základných a prémiových balíkov platí, že pri predplatnom na celý rok zákazník zaplatí len za 11 mesiacov a jeden mesiac má zadarmo.

Programové balíčky a ich programy od marca 2016:


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Je smutné, že majú veľa balíčkov dokonca aj pornobalíček, čo myslím nemá akt. veľa ľudí, ale balíček kde by bola Eurosport1,2 Sport1,2 Arenasport, NovaSport 1,2 za rozumnu cenu 6,90€ nemajú.

Komentáre už nie sú povolené.