Reklama

NHL ďalšie tri sezóny na kanáloch Nova Sport, týždenne odvysielajú až 15 zápasov

Skupina Nova a Národná hokejová liga sa dohodli na rozšírení vysielacích práv na najprestížnejšiu hokejovú ligu planéty pre ďalšie tri sezóny 2016-2017, 2017-18 a 2018-19. Priaznivcov NHL čaká na oboch prémiových staniciach NOVA Sport každý týždeň až 15 zápasov. Diváci si tak budú môcť vychutnať priame prenosy strhujúcich hokejových stretnutí vrátane bojov o Stanleyho pohár a zápasov pod šírym nebom. Tešiť sa môžu na sledovanie najlepších českých a slovenských hokejistov v čele s Jaromírom Jágrom, Mariánom Gáboríkom, Tomášom Plekancom alebo Jakubom Voráčkom.
Pokračovanie nižšie:


Sme radi, že sme sa dohodli na rozšírení partnerstva s NHL, ktoré trvá už viac ako desať rokov. Divákom budeme na oboch prémiových staniciach NOVA Sport naďalej prinášať to najlepšie zo sveta ľadového hokeja, v čele s obľúbenými českými a slovenskými hokejistami. NHL skvele dopĺňa našu atraktívnu športovú programovú ponuku,“ hovorí Christoph Mainusch, generálny riaditeľ a konateľ skupiny Nova.

Sme nadšení z pokračujúceho partnerstva s NOVA Sport, ktoré prinesie miliónom fanúšikov v Českej republike i na Slovensku vzrušenie zo sledovania hokejových stretnutí NHL,“ uvádza David Proper, výkonný viceprezident pre distribúciu v médiách a stratégiu NHL, a dodáva: „Vďaka silným staniciam ako je NOVA Sport sa nám darí prinášať NHL fanúšikom z celého sveta.

Vysielacie práva zahŕňajú aj ligové zápasy pod šírym nebom, NHL Winter ClassicTM a NHL Stadium SeriesTM. Diváci sa môžu tešiť tiež na sledovanie tých najlepších momentov z exhibičnej série NHLTM All-Star a vyvrcholenie sezóny v zápasoch play off vrátane finálových bojov o Stanleyho pohár.

Na vybrané stretnutia sa môžu tešiť tiež diváci videoportálu VOYO. Zostávajú aj tradičné Piatky na ľade, kedy si diváci stanice FANDA môžu užiť vybraný piatkový prenos naživo.

Mohlo by vás ešte zaujímať