Reklama

Telekom rozšíril ponuku Magio TV o dve slovenské detské rádiá

Predplatitelia digitálnej televízie Magio môžu nájsť vo svojich Magio boxoch dve nové slovenské rozhlasové stanice žirafy Žofky. Prvá stanica sa zameriava výlučne na rozprávky, ta druhá vysiela iba detské pesničky.

Vo vysielaní pesničkového rádia sa objavujú napr. populárne skladby zo Zlatej brány, od Spievanky a Zahrajka zo Spievankova, Petra Nagya a jeho detí, nechýba tiež Fíha tralala či Bambuľka.
Pokračovanie nižšie:


Na rozprávkovom rádiu Žofka si nielen deti môžu vypočuť všetky populárne rozprávky, vrátane Maťka a Kubka, Šípkovej Ruženky, Kocúra v čižmách či Pinocchia.

Ak sa zákazníkom obe nové rádia v zozname kanálov nezobrazia automaticky, odporúčame reštartovať Magio Box.

Rádiá žirafy Žofky sú internetové rádiá, ktoré prevádzkuje spoločnosť Radio Services. Všetky streamy nájdu poslucháči aj na webovej adrese detskeradio.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Je to dobrý projekt Telekomu,tak ako aj ich detská tv Ťuki.Alternatívou Ťuki by mohol byť RIK,ale nieje.Stal sa z neho monotónny reprízový kanál,ktorý točí dookola 1 rok to isté-čisté psycho.Alternatívou detským rádiám Telekomu,je rádio Junior-Slovenský rozhlas,ktorý sa dá naladiť aj v 3.VP muxe.

Komentáre už nie sú povolené.