Reklama

Maďarsko: M3 dočasne nekódovane počas Vianoc v DVB-T

Od dnes 18. decembra 2015 až do 4. januára 2016 bude vysielať maďarský verejnoprávny program M3 dočasne nekódovane prostredníctvom terestriálnych vysielačov po celom Maďarsku. Dohodol sa na tom operátor Antenna Hungária s verejnoprávnym vysielateľom MTVA. Štandardne je pritom program kódovaný systémom Conax a dostupný iba predplatiteľom terestriálnej platformy MinDig TV Extra.
Pokračovanie nižšie:


Maďarský televízny kanál M3 prevádzkuje tamojší verejnoprávny vysielateľ MTVA, stanica oslavuje v týchto dňoch svoje druhé narodeniny. Odštartovala 20. decembra 2013. Vo vysielaní prináša hlavne programy z bohatého archívu verejnoprávnej televízie, no nechýbajú tiež filmy a seriály z 80-tych a 90-tych rokov.

M3 vysiela v Maďarsku prostredníctvom multiplexu C. Šírená je v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Slovenským zákazníkom ponúka tento program oficiálne satelitná platforma freeSAT z družice Thor 5 (0,8°W). Prístup k nej majú všetci zákazníci s predplateným balíčkom freeSAT medium/freeSAT medium HD.

Pripomeňme, že v rámci promo akcie sú ešte v maďarskom DVB-T odkódované stanice Paramount Channel, Comedy Central, Story4 a to ešte do 21. decembra 2015.

Mohlo by vás ešte zaujímať