Reklama

freeSAT rozšíri v januári 2016 svoju ponuku o kanály JOJ HD a Senzi

Satelitná platforma freeSAT má v pláne rozšíriť svoju ponuku televíznych programov od 11. januára 2016 o dva kanály z produkcie skupiny JOJ, JOJ HD a Senzi. Po stanici FilmBox Extra HD, ktorá by mala byť v ponuke už od 5. januára 2016, pôjde tak o druhé rozširovanie v prvom mesiaci roku 2016.
Pokračovanie nižšie:


Kanál JOJ, ktorý už v ponuke freeSAT figuruje, bude po novom k dispozícii aj vo vysokom rozlíšení (HD). Senzi sa zameriava na divákov starších ako 40 rokov. Ponúka predovšetkým hudobné programy orientované na ľudovú hudbu a country, ale aj zlaté hity a hudobné rebríčky či hudobne ladené talkshow.

Oba nové programy budú dostupné zákazníkom s aktivovaným balíčkom freeSAT medium HD/freeSAT medium. JOJ HD nájdu zákazníci s dodávaným boxom od operátora na programovej pozícii č. 110, Senzi na pozícii č. 28.

Technické parametre pre užívateľov využívajúcich vlastné satelitné prijímače budú zverejnené neskôr. Podobne ako parametre pre príjem FilmBox Extra HD.

freeSAT priniesol v roku 2015 svojim slovenským zákazníkom celkovo 17 nových kanálov a zaviedol HD verzie balíkov freeSAT medium a freeSAT plus s 20 kanálmi vo vysokom rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. freeSAT na kartách se slovenským regionem zpřístupní JOJ HD a Senzi TV, informáciu priniesol konkurenčný server.

  2. Co je na tom zvlastneho? Jasne ze iba pre SR. Tak ako M4 Sport iba na madarskych kartach alebo Nova na ceskych. 🙂

  3. fajnsmeker

    Ak máte vlastný prijímač tak vám pôjde predsa celá ponuka freeSATu…

  4. kostik123: Nejen freeSATu, ale také UPC Direct Hungary. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.