Reklama

UPC rozširuje mobilnú televíziu Horizon Go o 19 staníc, z toho 12 v HD kvalite

UPC zaraďuje do svojej mobilnej televízie Horizon Go 12 staníc v HD rozlíšení a zároveň 7 nových staníc v štandardnom rozlíšení. Služba tak aktuálne ponúka už 75 staníc všetkých žánrov.

Podľa operátora sa služba Horizon Go medzi zákazníkmi UPC stáva stále obľúbenejším spôsobom sledovania televízie. Zákazníci si ju doteraz pustili 159 000 krát, a pozreli si takmer 1 milión relácií. Medzi najsledovanejšími reláciami sú športové prenosy, seriály, filmy a spravodajstvo.
Pokračovanie nižšie:


Klasický spôsob sledovania televízie už v súčasnosti divákovi nestačí. Vieme, že naši zákazníci chcú svoje obľúbené relácie sledovať kdekoľvek, kedykoľvek a na akomkoľvek zariadení. Preto sme na jar uviedli službu Horizon Go s možnosťou sledovať niekoľko desiatok televíznych staníc, a teraz túto ponuku obohacujeme o ďalšie, vrátane programov v HD rozlíšení. Horizon Go dnes umožňuje sledovať až 75 staníc, a v rozširovaní tejto ponuky budeme pokračovať naďalej,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Nové stanice v HD rozlíšení, ktoré nahradia doterajšie SD verzie týchto programov: Jednotka HD, Markíza HD, Joj HD, Dajto HD, ČT1 HD, Filmbox HD, HBO HD, Animal Planet HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Sport1 HD, Sport2 HD.

Nové stanice v štandardnom rozlíšení: Cinemax 2, Fine Living Network, Golf Channel, Senzi, Fishing&Hunting, ČT:D/ČT art a infokanál UPC Expres.

Horizon Go môžu zákazníci spoločnosti UPC sledovať až na 3 zariadeniach súčasne, napr. na mobile, tablete alebo na počítači. Prostredníctvom internetového pripojenia umožňuje sledovať až 75 TV programov kdekoľvek a odkiaľkoľvek na celom území Slovenska. Službu Horizon Go získavajú zákazníci digitálnej káblovej televízie UPC Digital bezplatne alebo za 1 € mesačne v závislosti od využívaného balíčka, pričom užívateľ má prístup k tým staniciam, ktoré využíva vo svojom predplatenom balíku digitálnej televízie. Služba Horizon Go je dostupná cez operačné systémy iOS, Android alebo na webe www.horizon.tv.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobry den..prosim vas kedy by boli zaradene do ponuky aj programy v HD kvalite napr DOMA HD,CT2 HD,PRIMA COOL HD,NOVA HD,JOJ CINEMA HD.?PRIMA ZOOM HD slovenske a ceske programy okrem tycb co uz existuju v HD kvalite,
    Uz to maju aj bezne internetove spolocnosti napr gecom,antik dokonca aj v UK HD rozliseni,alebo Sky Link..tito ponukaju zatial najviac HD programov na trhu.bol by som rad keby ste mi napisali odpoved,kedze som dlhorocny zakaznik..zatial spokojny so sluzbami..ale len na margo aby sme nezaostavali za inymi a nepresli do inej konkurencnej televizie.
    Dakujem a ostavam s pozdravom.

Komentáre už nie sú povolené.