Reklama

JOJ Cinema od dnes v Magio TV, Magio Sat a Nová DIGI TV

Telekom a DIGI TV pridávajú od dnes 15. októbra 2015 do svojej ponuky nový filmový kanál JOJ Cinema. K dispozícii bude ako pre zákazníkov satelitných služieb Magio Sat a Nová DIGI TV, tak aj užívateľov káblovej televízie DIGI TV a Magio IPTV.

Prvé technické testy programu JOJ Cinema sa objavili na družici Intelsat 10-02 (0,8°W) ešte koncom septembra 2015. Dnes však došlo k presunu na družicu Thor 6. Viac informácií sme priniesli v tejto správe.
Pokračovanie nižšie:


JOJ Cinema je v poradí siedmym televíznym kanálom JOJ Group, ktorý odštartoval v polovici júna tohto roku, vo vysielaní sa zameriava na filmy všetkých žánrov. Kanál vysiela 24 hodín denne v českom jazyku bez reklám. Pripojená bude navyše aj originálna audio stopa. Zákazníci tak budú mať na výber z dvoch audio stôp.

Nový filmový program bude dostupný pre zákazníkov s Magio IPTV vo filmovom programovom balíčku v SD kvalite, v rámci prémiového balíčku HD rodinný bude k dispozícii aj vo vysokom rozlíšení. Zákazníci s Magio Sat si budú môcť vychutnávať kanál JOJ Cinema už v rámci variantu L a vyšších. Nová DIGI TV sprístupní JOJ Cinema v balíčku Maxi.

Telekom sprístupní zákazníkom program na pozícii číslo 127, pre správne zobrazenie odporúčame reštart Magio Boxu. Užívatelia satelitnej služby Nová DIGI TV nájdu stanicu po aktualizácii boxu na pozícii číslo 7. S pridaním JOJ Cinema sa trochu upravilo usporiadanie programov v DIGI Boxe.

Aktualizované: Telekom zmenil parametre pre príjem JOJ Cinema.

Technické parametre z ktorých vysiela JOJ Cinema:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dolad si parabolu. Stary Intelsat na ktorom je JOJ Cinema je citlivejsi na spravne nastavenie paraboly.

  2. Nová Digi nech sa dá vypchať, nechápem prečo nemôže sprístupniť tento program tak ako Magio,v základnom v SD vo vyššom v HD.
    Ale, to by boli zákazníci spokojní, a mám pocit , že im o to nejde ….., že mám pravdu ..

  3. V Skylinku ju mam v Mini za 45 eur na rok, ale nic moc kanal.

  4. 4 mesiace rokovania a nic z toho zase magio sat iba v SD UZ MA TO SERE!!!

  5. V HD na sate ju nema nikto. Zatial, mozno ANTIK bude mat.

  6. @Alexander: a to kde si vycucal informáciu, že JoJ Cinema je v Magiu v základe???? Napr. MagioSat má SD verziu až v balíku L, teda zákazníci so základným balíkom (S) a rozšíreným balíkom (M) ju nemajú. Podoben aj v IPTV nie je JoJ Cinema v zákalde, ale zákazník musí mať buď balík FILM (pre SD verziu), alebo Rodinný HD (pre HD verziu).

  7. @buko1 Nová Digi nech sa dá vypchať, nechápem prečo nemôže sprístupniť tento program, tak ako aj Magio,v základnom v SD vo vyššom v HD.
    Ale, to by boli zákazníci spokojní, a mám pocit , že im o to nejde ….., že mám pravdu ..
    Sorry preklep, vynechal som slovko aj 🙂
    Takto to má vyzerať …

  8. @Alexander: počul si už niečo o takých vecičkách čo sa volajú PENIAZE?

  9. Nový poznatok, ale poteší ….
    Ak prepneš prijímač Kaon z Jednotky na Dvojku, vypíše Ti, aktualizácia programu.. trvá to asi 1-2 min, a potom nájdeš Joj Cinema nekódovane na pozícii č.7… stojí to za pokus …

  10. ano, od novej verzie prebieha aktualizacia takto, nie je uz potrebne vypinat box.

  11. A už to nestojí za pokus, znova je to blokované, sú to špiny …
    Kto má základ má spolu …

  12. @Alexander: keďže si už počul o peniazoch, tak si zaplať Maxi a JoJ Cinema budeš mať. Ak na to nemáš (rozdiel je myslím okolo 3 € mesačne), tak máš smolu. Našťastie v tomto prípade nejde o život.

  13. jeden den išla ta stanica a teraz nejde ako to je možné?? ked riadne platím a som starý zákazník a problámy som nemal ale ako mile mi skončí smuva hned to dám vypnút..ja navyše platit už nebudem ved aj za hd-prístroje platím za každý jeden 1,50 a mám dva a ešte terat toto??to chcete od každého vymáhat peniaze ab každý vám volal kvôli tomu??končím s vámi a niesom vôbes spokjený …berte to do navedomie ..

  14. Gabor myslis ze ked to napise na satelitnatv tak to niekto z digitv bude citat?
    A platis za zakladny balik a jojcinema je v maxi. Co chces vlastne?

Komentáre už nie sú povolené.