Reklama

Telekom testuje na satelite JOJ Cinema, môže sa objaviť v Magio Sat a Novej DIGI TV

Slovak Telekom začal testovať na satelite Intelsat 10-02 (0,8°W) program JOJ Cinema v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).

Vysielanie je dostupné na novom transpondéri s frekvenciou 12 723 MHz z ktorého testuje spoločnosť programy pre českú DIGI TV. K programu však nie je pripojený len kódovací systém Nagravision (CAID: 1882) ale aj Conax (CAID: 0B1C), ktorý využíva práve platforma Magio Sat. Operátor tak netestuje JOJ Cinema len pre českú, prípadne slovenskú DIGI TV, ale aj pre Magio Sat.
Pokračovanie nižšie:


Filmový kanál JOJ Cinema by sa tak mohol objaviť v blízkej dobe práve v ponukách slovenských platforiem.

JOJ Cinema je v poradí siedmym televíznym kanálom JOJ Group, ktorý odštartoval v polovici júna tohto roku, vo vysielaní sa zameriava na filmy všetkých žánrov. Kanál vysiela 24 hodín denne v českom jazyku bez reklám.

Technické parametre pre príjem JOJ Cinema:
Družica: Intelsat 10-02 (0,8°W)
Frekvencia: 12 723 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 26666
FEC: 2/3
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. telekom ako vzdy stale mlci, a len keca to svoje stale su v rokovani hamba!!

  2. Telekom má prachy a idú tu hrať na nás movie 🙁
    To čo ľudia roky pýtajú nie sú schopní zaradiť, ale na iné PR projekty míňajú promptne!!

    O rok sa s nimi lúčim, čo sa telky týka, to čo chcem nemajú ani nemienia roky pridať, a ostatné bludy nepotrebujem…viem aj inako využiť svoj čas.

  3. Tak treba do Telekomu aj Digi napísať nech spravia anketu na FB akú stanicu by zákazníci privítali v ponuke a čo bude mat najviac hlasov ten zaradia asi by boli prvý čo by to skúšali.

  4. @ladislav: určite by neboli prví, čo by skúšali anketou zistiť o zaradenie akých programov majú zákazníci záujem. Už v marci 2010 túto anketu spustil CSlink…. Ale inak je celá anketa nezmysel – každý si nakliká čo len chce, ale keď príde k otázke PLATENIA, tak už platiť nechce…. TV nie charita, výroba programu, jeho uplink a prevádzka niečo stojí. A čím „kvalitnejší“ program, tým vyššiu cenu musí operátor platiť. A v poplatku operátorovi to platíme my, zákazníci…. Telekom môže kľudne zaradiť absolútne všetko, čo je dostupné v SR, ČR a priľahlých galaxiách, len musí nájsť dostatok blbcov čo to zaplatia. A toto je problém.

Komentáre už nie sú povolené.