Reklama

freeSAT pripravuje nové balíčky freeSAT medium HD a freeSAT plus HD

Satelitná platforma freeSAT, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH, bude podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk ponúkať už v najbližších dňoch zákazníkom dva úplne nové balíčky freeSAT medium HD a freeSAT plus HD, ktoré budú obsahovať 20 HD programov. V ponuke naďalej zostávajú aj doterajšie balíčky freeSAT medium a freeSAT plus.
Pokračovanie nižšie:


Nové služby vznikli v podstate so zlúčením základných balíkov s HD balíkom freeSAT HD, ktorý operátor doteraz poskytoval samostatne za mesačný poplatok 5 €. Ak teda zákazník chcel športové či dokumentárne HD programy, musel si aktivovať minimálne základnú službu freeSAT medium (9,75 €/mesiac) a k nej balík freeSAT HD (5 €/mesiac). Spolu teda doteraz zaplatil 14,75 €. Pri nových službách to bude lacnejšie.

freeSAT medium HD (pôvodné služby freeSAT medium + freeSAT HD) ponúkne predplatiteľom viac ako 100 televíznych programov z toho 20 vo vysokom rozlíšení. Cena programového balíčka je stanovená na 11,75 € mesačne. Služba bude určená pre zákazníkov, ktorí už vlastnia satelitný HD prijímač a operátor im tak poskytne len samostatnú dekódovaciu kartu. Pokiaľ bude mať zákazník záujem aj o satelitný HDTV prijímač spolu s dekódovacou kartou, zaplatí 13,75 € mesačne.

freeSAT plus HD (pôvodné služby freeSAT plus + freeSAT HD) ponúkne za mesačný poplatok 14,95 € predplatiteľom viac ako 120 televíznych programov z toho 20 v HD kvalite. V prípade, že zákazník bude požadovať nielen samostatnú kartu, ale aj satelitný HDTV prijímač, bude platiť 16,95 € mesačne.

K obom novým službám môžu získať predplatitelia aj druhú freeSAT Twin kartu zadarmo. Za každú tretiu a štvrtú kartu zaplatia už 4 € mesačne, respektíve 6 € mesačne pri službe aj s prijímačom.

Všetky ceny sú platné v prípade viazanosti na 12 mesiacov a platia pre nových zákazníkov. U všetkých balíčkoch si tiež operátor účtuje jednorázový aktivačný poplatok 5 €. Či budú môcť prejsť na nové služby aj súčasní predplatitelia s pôvodnými balíčkami a za akých podmienok, aktuálne zisťujeme.

Doplnené: Na nové služby freeSAT medium HD a freeSAT plus HD môžu prejsť aj súčasní zákazníci freeSATu, podmienkou je aby už nemali viazanosť.

HD programy v nových balíčkoch freeSAT už od 11,75 € mesačne
Jednotka HD, ČT1 HD, ČT2 HD (plán), M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD, Slovak Sport.TV 1 HD, Nova Sport HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Sport1 HD (plán), Sport2 HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Travel Channel HD, History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Sundance Channel HD a Mooz Dance HD.

Pripravované kampane freeSAT – jeseň 2015



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To vyzera na najlepsiu ponuku na trhu.
    Skylink – Multi 11,8 € iba 5HD programov
    freeSAT 11,75 € az 20 HD programov + druha karta zdarma

  2. Hugo, to čo máš za balík? Ja mám Skylink, platím len servisný poplatok a mám 54 SK/CZ programov, z toho 15 HD.

  3. Bude to bezkonkurenčne najlepšia ponuka na trhu: v počte SD programov, v počte HD programov za tú cenu, druhá karta zdarma, tretia/štvrtá tiež bezkonkurenčne výhodne. Ešte tak doplniť niektoré chýbajúce veci zo slovenského a české základú a bude to maximálne OK.

  4. @fender Tie ale nie sú plnohodnotné HD kanály, tie v balíčku DIGITAL. Je to z väčšej strany iba SD kvalita preratúvaná na HD, s minimálnym natívnym HD obsahom. Teda skôr HD iba v mene a v logu. Pre naozaj natívne tematické HD kanály si Skylink prostí dosť veľa peňazí v tých vyšších balíčkoch. Tam sú tie natívne HD kanály, ktoré ide freeSAT ponúknuť za tých 11,75 EUR.

  5. Hugo, ty si pil:)? Takisto mam skylink a to, co si napisal nieje pravda:)

  6. Vy ako pocitate tie reklamy v HD za normalne kanaly? Ja teda nie.

  7. Kto o tom má trošku prehľad, nemôže považovať „HD“ kanály v balíčku DIGITAL za plnohodnotné a reálne HD kanály, lebo takými jednoducho NIE SÚ. Ale niektorým stačí aj HD v mene a už sa s tým idú pochváliť. Ono to je trošku inak, keď ideme do detailov. Reálne HD kanály sú vo vyšších balíčkoch, nie za 2 EUR mesačne. Za to je iba chudobná paródia na HD. Veď na tých kanáloch je kopa 4:3 materiálu, ani nie 16:9, tak čo s tým pre boha robí HD? Nič.

  8. Neskutočný operátor.Oni nežijú v 21 storočí asi. Radšej nech pridajú nejaké novinky v HD a aj keby zdraželi.To už je na zváženie,čo tam chrápu!Podla toho čo som sa dočítal tak ani nebudú nič pridávať.Zasa si p. sám sebe ka.. l do úst…

  9. Pridali Jednotka HD a pridaju este minimalne CT2 HD a Sport1 HD. Neviem co si sa kde docital, ale nemozes povedat ze nepridavaju.

  10. fajnsmeker
    Čo pridali vlastné?7Nic,velké kulové.Všetko preberajú od ST. Aj tá Nová Digi bude lepšia.Absentujú im základné komerčné CZ SK TV ako Wau, Kino Barrandov ,Barrandov Plus, Telka, Smíchov atď, atď… A v HD to už ani nevravím.Je to neschopný operátor a pomohlo by mu jedine spadnúť na dno.Ludia majú veľké TV a na LED, alebo plážach je to des a hrôza pozerať tie ich mazanice.SD sa pomaličky vypína a jediné freeSAT nič nerobí. Malú ísť podnikať na Ukrajinu, alebo podobný trh a nie u nás v CZ a HUN. Proste chce se mi blít…

  11. Je to tvoj nazor, nikto ti ho neberie. Operatoro je az az, treba si vybrat toho svojho.

  12. @fajnsmeker On vie iba tárať, kde ho len človek číta, samé táraninky. Vlastne on samotný nevie, čo by chcel. Raz hanobí za nepridávanie slovenských a českých vecí – keď sa pridávajú, tak ich odpíše. Inokedy hanobí za nepridávanie exkluzívnych vecí, ktoré iní ešte nemajú – keď sa ohlási Sport1 HD, ktorý ešte nik nemá, tak to odpíše. A inokedy zase hanobí za nepridávanie HD – keď sa ide pridávať jeden HD kanál za druhým v krátkom čase a ďalšie môžu nasledovať, tak to všetko odpíše a kopne si do nejakej „SD platformy“. Tak keď to celé jeho vyjadrovanie dáva nejaký zmysel, tak ja pôjdem zajtra za kaplana.

    @kostik123 Ak si nespokojný, môžeš odísť. Vráť kartu a budeš mať po svojich veľkých životných starostiach. Snáď sa ti potom už uľaví a nebude ti „na blití“. Možno ani ľuďom, ktorí musia čítať všade-tade tie táraninky.

  13. ryan
    Je to môj názor a či sa tí to páči, alebo nie takto už je tvoj problém. Nikoho nehaním,ale som proste sklamaný. Mám 127cm LED TV a stve ma,že im chýba veľa HD kanálov. Ak vieš čítať tak som písal, že za Sport1 HD a Jednotku HD som rád, ale nič nieje z ich kapacity.Som proste frustrovaný a sklamaný.

  14. @kostik123 To môže byť úplne jedno, z akej kapacity to zabezpečujú. Úplne jedno. To nikoho nezaujíma. Zaujímavé je, či niečo zabezpečia pre klienta alebo nezabezpečia. Zabezpečili? Zabezpečili. Sú české aj slovenské? Sú. Sú aj v HD? Sú. Boli žiadané? Boli. Je šanca, že sa dostanú k ďalším? Je. Pridajú aj obsah, ktorý iný ešte nemajú? Pridajú. Tak nemôžeš tvrdiť, že sa nič nedeje, lebo to bude potom len o tvojej zákernosti. Veľa toho natáraš, ale v podstate nič nehovoríš. Tvoj najväčší problém je, že sa dohodnú na zdieľaní kanálov a nehádžu duplikáty na vlastnú kapacitu. Ty už asi naozaj nevieš, čoho sa máš chytať. Takéto ľahostajné somariny tu riešiť, bože… Keď si frustrovaný a sklamaný, tak tu nevyplakávaj a konaj. Niekto ťa nemučí, možno by ti pre istotu stačil aj ten pozemák, rozmysli si ho. Títo, čo majú veľké oči a v nich stále iba krv, tak zvyčajne im „valia aspoň 3 operátori kompletne cez šér“. Ale oni ešte berú tú odvahu neustále hanobiť.

  15. S názorom ryan-a bohužiaľ musím súhlasiť, čo sa týka kostika123….Večne nespokojný, je to ozajstný slovač :-))….A je úplne jedno o čom sa píše …

  16. ryan
    Čo to píšeš za nezmysly o mučení.Snažím sa napísať z čoho som sklamaný.Ty má nechápeš a stále dokola tvrdíš to svoje.Bezpochyby je freeSAT najpomalší sat. operátor na našom trhu, nevie čo je flexibilita. Jediné čo si ako tak cením je to, že operátorka sama priznala, že im mnoho kanálov chýba čo ju mrzelo.Chcel som odísť, ale dali mi vernostnú zľavu tal som zostal.Uvidime ako budú pokračovať ďalej a podľa toho sa zariadim. Poprosil by som ta o jednu vec a to aby si akceptoval môj názor.Tvoj názor beriem na vedomie tak skús pochopiť aj tu mňa, ďakujem. Maj sa dobre.

  17. @kostik123 Ak máš všetky tie kanály, aj v HD z Astry, prečo tu vyplakávaš, že nie sú na freeSATe? Prečo píšeš, že ťa potešil kanál, ktorý máš tak či tak z iného zdroja? Celé to je z tvojej strany strašne pokrytecké, ani sa nehnevaj. Nekonečná vyplakávacia šaškáreň, a pritom o nič nejde. Ja ti vravím, vráť kartu, tvoje nekonečné utrpenie skončí a môžeš si užívať tie ostatné služby, hoci aj všetky naraz. Kto ti v tom bráni? Alebo prejdi na pozemák, keď myslíš. Bude po starostiach a môže ti byť úplne jedno, čo sa deje alebo nedeje s freeSATom.

  18. to ryan

    To nemá zmysel,debata z tebou.Ty stále rozprávaš iba to svoje…
    Musíš byť strašne tvrdohlavý a neústupný.Asi rešpektuješ iba svoj názor.
    I tak ti želám všetko dobré.

  19. Ja beriem tvoj názor, len mi dovoľ naň aj reagovať. Na to má byť diskusia. A cítil som potrebu zareagovať, lebo už strašne preháňaš tým svojim žalospevom. Obráť sa so svojimi „enormnými“ sťažnosťami priamo na operátora alebo vráť kartu a basta. Vyplakávať na fórach veľký zmysel nemá.

  20. Dnes odpoveď od operátora: Dobrý deň, ak už nieste vo viazanosti, môžete na zákazníckej linke 02/217 22 222 požiadať o balík freeSAT medium HD, alebo plus HD.

  21. Nove baliky by mali byt dostupne od oktobra. @fajnsmeker asi sa pomylili

  22. Kto ti povedal ze od oktobra? Malo by sa to dat uz teraz.

Komentáre už nie sú povolené.