Reklama

Dnešné zmeny v programovom rastri Novej DIGI TV, dvanásť programov je na novej pozícii

O takmer všetkých dnešných novinkách satelitnej platformy Nová DIGI TV sme vás už priebežne informovali. Prvou z nich je pridanie programu ČT2 HD, ktorý nájdu predplatitelia v DIGI boxoch na programovej pozícii číslo 12, kde nahradil SD verziu ktorá už z ponuky vypadla. Druhou novinkou je vyradenie športového programu Slovak Sport.TV 1. Náhradou môže byť DIGI Sport 4, ktorý sa od dnes nachádza v základnom balíčku Štandard a je tak dostupný pre všetkých zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:


Okrem vyššie uvedených zmien dnes došlo aj k presunom 12 televíznych programov, ktoré sa nachádzajú teraz v programovom rastri na nových pozíciách. Pripomíname, že pre aktualizovanie programového rastra je potrebné vypnúť DIGI box s diaľkovým ovládaním aspoň na 10 minút do StandBy režimu.

Kompletný prehľad zmien v programovom rastri Novej DIGI TV:
Dajto – presun z pozície 7 na 5
JOJ HD – presun z pozície 5 na 6
Plus – presun z pozície 6 na 7
ČT2 HD – nový program na pozícii 12, nahradil ČT2 SD
DIGI Sport 4 – presun do základného balíčka Štandard
Slovak Sport.TV 1 – vyradený z ponuky, bol na pozícii číslo 32
Comedy Central Extra presun z pozície 44 na 45
Film Europe – presun z pozície 45 na 44
Discovery Science – presun z pozície 57 na 51
Discovery World – presun z pozície 58 na 52
Spektrum Home – presun z pozície 60 na 56
ID Extra – presun z pozície 51 na 57
TLC presun z pozície 52 na 58
Travel Channel – presun z pozície 60 na 56
Mooz Dance – presun z pozície 75 na 69

Vždy aktuálne usporiadanie programov v programovom rastri nájdete na tejto našej špeciálne stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Namiesto tých bulhalrských a ani neviem čo to tam je , by mali zrušiť a nahradiť niečim čomu ruzumieme a dalo by sa na niečo pozerať.aj tak všetko celí týždeň opakujú.dobré programy zrušia a zlé tam nechajú. a usporiadanie by sa malo zmeniť tak , že hudobné, a všetky ktoré nemajú preklad by mali presunúť nakoniec. keby som vedel čo to bude po novom tak by som ani nepredľžil zmluvu. A MALI BY KONEčNE SPUSTIť TO ABY SA DALO VYMAZAť TO čO NECHCEM VIDIEť , ABY SA TO Už NEVRáTILO SPäŤ .

  2. Chcem sa opýtať, ako je možné že si kľudne vyhodíte 2 kanály Slovak športu (najskôr Slovak Sport 2 a teraz aj 1) a nedáte tam žiadnu náhradu. Digi Sport 4 som mal aj doteraz v ponuke, takže to nie je vôbec žiadna náhrada. Prečo sa tam napríklad nedá ako náhrada SPORT 2, to by som bral ako akceptovateľnú náhradu. Chcú aby sa človek viazal a potom mažú kanaly.

  3. Spýtať sa môžeš, ale toto nie je zákaznícka linka tak ti asi nikto neodpovie.

  4. Ivan nie všetci mali možnosť sledovať DS4 v novej Digi kým ho nezaradili do základu , my napr. nie , máme iba základ , takže pre tých ktorý ho dosiaľ nemali je tento program novinka.

  5. @Ladislav v prijímači Digi tv si môžeš podľa svojho vkusu zoradiť stanice v položke oblúbené a zostanú ti tak aj číselne zoradené ako si ich uložíš (ten istý prijímač Magio ale ponechá kanál s pôvodným číslom kanála tak ako bol naskenovaný zo satelitu)…. taktiež sa dajú zamknúť,vymazať,presúvať hore dole…

  6. Slovak športy už nepôjdu vôbec a kedy asi by mohol ísť šport 2

Komentáre už nie sú povolené.