Reklama

Slovak Sport.TV 1 nebude dostupný od septembra v platformách Magio Sat, Magio TV a Nová DIGI TV

Slovenský športový program Slovak Sport.TV 1 nebude od 1. septembra 2015 dostupný v satelitných platformách Magio Sat a Nová DIGI TV, ako aj v IPTV televízii Magio TV, ktoré sú súčasťou skupiny Slovak Telekom.

Z akého dôvodu sa rozhodli platformy vyradiť z ponuky Slovak Sport.TV 1, nie je oficiálne známe.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Sport.TV 1 bol dostupný predplatiteľom Magio Sat (balíček L a HD) a Magio TV (balíček XL a HD športový) v SD aj HD kvalite. Nová DIGI TV ponúkala len verziu v štandardnom rozlíšení (SD) a to v balíčku Štandard.

Spomeňme, že okrem vyradenia Slovak Sportu zaradí Magio Sat a Nová DIGI TV do svojej ponuky od septembra program ČT2 HD. Pre zákazníkov Novej DIGI TV bude navyše dostupnejší program DIGI Sport 4, ktorý sa presunie z balíčka Maxi do Štandard, prijímať ho tak budú môcť všetci zákazníci. DIGI Sport 4 môže byť preto u DIGI TV náhradou práve pre vyradený Slovak Sport TV 1.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten program som nikdy nesledoval. A urcite nestoji za to aby som presiel k Skylinku.

  2. Vo freeSATe ešte nieje potvrdené, že bude vyradený. Aspoň HD by mohli nechať. Nejak mi to, ale nesedí, lebo je to na tranďáku ST…

  3. SD verziu ma freeSAT cez svoj tp, takze ta ostava ale HD ide zielane z ST takze HDcko urcite konci.

  4. Myslím,že skončí aj samotný Slovaksport…niečo sa už písalo o ich dlhoch.

  5. Jeden športový kanál rusite a kedy už konečne dáte Sport2HD do novej Digi?Chcel by som vedieť ak je to možné vašu odpoved?Dakujem.

Komentáre už nie sú povolené.