Reklama

Magio Sat a Nová DIGI TV pridajú do ponuky už čoskoro aj ČT 2 HD

Do najnižšieho balíčka satelitných platforiem Magio Sat (M) a DIGI TV (Štandard) pribudne do niekoľkých týždňov ďalší program vo vysokom rozlíšení. Po kanáloch Markíza HD, JOJ HD, Jednotka HD a ČT1 HD budú môcť zákazníci oboch platforiem sledovať v HD kvalite už aj program ČT2. Presný termín sprístupnenia programu však nie je zatiaľ známy. Akonáhle zistíme ďalšie podrobnosti, budeme Vás samozrejme o tom informovať.
Pokračovanie nižšie:


Programové balíčky oboch platforiem patriacich do Skupiny Slovak Telekom sa tak postupne rozširujú o programy v HD kvalite.

Predplatitelia Magio Sat majú prístup okrem programov od komerčných a verejnoprávnych slovenských a českých vysielateľov aj k plateným kanálom DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, NGC HD, Slovak Sport.TV 1 HD a Mooz Dance HD, ktoré sú súčasťou balíčka HD rodinný.

Zákazníkom DIGI TV je k dispozícii zase balíček Extra Šport HD, ktorého súčasťou sú programy DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a DIGI Sport 3 v HD kvalite.

Obe platformy ešte ponúkajú vo vysokom rozlíšení aj prémiový filmový kanál HBO HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čo keby pridali aj ďalšie SVK kanály v HD ? alebo nebodaj dokumentárne stanice.

  2. ladislav: ich trápna odpoveď je „neplánujeme“ hlavne že rozhadzujú prachy na tv reklamy ktoré idú každých 30min. To vedenie asi prešlo z nejakej lokálnej večierky k riadeniu tv poskytovateľa..

Komentáre už nie sú povolené.