Reklama

Karty Skylink Výmena bude možné registrovať už len do konca augusta

Ako sme Vás už na našom portáli SatelitnáTV.sk informovali koncom apríla tohto roku, prevádzkovateľ platformy Skylink finišuje s procesom výmeny starších dekódovacích kariet Skylink typu CryptoWorks a CS Link Cryptoworks i Irdeto.
Pokračovanie nižšie:


Veľkoobchodný predaj dekódovacích kariet M7 Výmena bol ukončený 31. augusta 2014, možnosť objednania karty zo strany zákazníka skončila 30. júna 2015. Koncom augusta je naplánovaná ďalšia fáza a to ukončenie možnosti registrácie kariet Skylink Výmena M7 (ICE).

Ak teda ešte vlastníte kartu Skylink Výmena, máte poslednú šancu na jej registráciu. Od septembra bude možné totiž meniť cez Zákaznícku linku už iba karty CS Link Irdeto.

Čo s kartou Výmena M7 po 31.8.2015
Kartu bude možné použiť už iba pre výmenu dekódovacích kariet CS Link Irdeto (cez Zákaznícku linku), prípadne ako kartu Skylink Standard M7. V druhom prípade sa karta prevedie na úplne novú kartu a pre jej aktiváciu sa bude vyžadovať zaplatiť registračný poplatok podľa platného cenníka. Aktuálne je registračný poplatok 39,9 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. naj sebe ich sturia do zadnej casti tela mal som az try karty no teraz ich ** uz som davno v konkurencii a som nadmieru spokojny a mam aj ine sluzby ktore oni nikdy mat nebudu dobru noc a sladke sny

Komentáre už nie sú povolené.