Reklama

Skylink ukončí proces výmeny kariet Cryptoworks, na výmenu máte poslednú šancu

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes informovala o ukončení možnosti výmeny starých dekódovacích kariet Cryptoworks. Zákazníci, ktorí tak vlastnia ešte kartu Cryptoworks (Skylink alebo CS Link), s ktorou už nie je možné prijímať žiadne televízne programy, môžu požiadať o jej výmenu za novú kartu Skylink Irdeto a to najneskôr do 30. júna 2015.
Pokračovanie nižšie:


Samotné karty Výmena už nie je možné zakúpiť u predajcov, ale je nutné o ňu požiadať na zákazníckej linke operátora, respektíve prostredníctvom zákazníckej zóny. „Veľkoobchodný predaj týchto kariet bol ukončený už 31. 8. 2014. Od tejto doby môžu ešte zákazníci vymeniť svoju starú dekódovaciu kartu objednaním niektorého z vybraných balíčkov Skylink na 6 alebo 12 mesiacov. Karta Výmena M7 im je potom doručená prostredníctvom Slovenskej pošty na dobierku v cene predplatného zvoleného balíčka (Kartu Výmena M7 tak získajú zadarmo),“ uviedla spoločnosť M7 Group.

Táto možnosť výmeny kariet bude pre všetkých zákazníkov dostupná do 30. júna 2015. Posledným krokom bude ukončenie možnosti registrácie služieb Skylink na kartách Výmena M7, ku ktorému dôjde 31. augusta 2015.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Výmenu treba rýchlo ukončiť lebo sa bude spúštať Viaccess. 🙂

  2. Ked budu vymienat vedenie skylinku… tak prvy vymenim 🙂

  3. Zdieraci. Za kartu som zaplatil 4000 korun a to som este musel uvadzat SIPO pri registracii aby som mal programy zadarmo. Hajzli.

  4. Dolu vodou ide táto firma, klamstvo na klamstvo, keby sa radšej starali o to aby mi po prepnutí kanála stále nevypisovalo, že je zakódovaný, aj keď nie je, je to neskutočne otravné, a to nemám satelit za 40 € …

  5. No… jednoducho, premostili sa do inej krajiny, aby na nich nemali dosah naše inštitucie, aj ked tie konaju az ked ich niekto poriadne nakope… cesi to skusili aj tak z toho nebolo nakoniec nic..

    jednoducho ide o biznis pri 700 000ks kariet si spocitaj kolko zarobia za mesiac, aj keby im stat/sud uvalil pokutu, zvladnu ju lavou zadnou..

    a dalej zvysuju servisny poplatok aby vyhecovali aby si clovek u nich objendal nejaky balik, .. a tym este viac zarobili,

    mal som tri karty, teraz fungujem na dvoch a zvazujem momentalne zrusenie predaj druhej karty (nejde ani tak o cenu poplatku, skor o princip…), bral som to na zaciatku ako bolo slubene bez dalsich poplatkov.. no hold niekto chce zarobit dalej cim viac..

    Pokial sa viac ludi „nenasere“ tak v tom budu pokracovat dalej, uvidim/e/ dokedy… aj ked im staci mozno aj desatina toho co maju teraz aj tak este zarobia.. este jedno zvysenie a posielam ich do …

    Pre mna nema zmysel platit za programy na ktorych je dokopy velke gulove.. iba sama blba reklama.. pred rokmi som sa smial z DE vysielania ze je tam viac reklamy a tato moda sa presunula uz aj k nam..

    Tak uz len zostava najst vhodneho operatora, ktory si neserie do huby

  6. stano: Az budu vesat vedenie Skylinku, tak prvy prispejem na stranok. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.