Reklama

freeSAT s nárastom predplatiteľov aj v druhom štvrťroku

Luxemburská spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT na Slovensku a v Česku, zvýšila v druhom štvrťroku 2015, v oboch krajinách, počet svojich zákazníkov o 3 tisíc. Na Slovensku narástol počet predplatiteľov o 600, v Česku sa darilo spoločnosti oveľa lepšie, tam získala až 2 400 nových užívateľov.

Celkovo využívalo služby platformy freeSAT (SR+ČR) k 30. júnu 2015 už 184 700 užívateľov, 67 000 na Slovensku a 117 700 v Česku.
Pokračovanie nižšie:


Okrem Slovenska a Česka prevádzkuje UPC DTH satelitnú platformu pod názvom UPC Direct aj v Maďarsku, kde sa počet predplatiteľov v druhom štvrťroku navýšil o 1 700. Aktuálne tak využíva služby v tejto krajine už 282 900 zákazníkov. Naopak v Rumunsku s platformou Focus Sat stratila spoločnosť až 4 400 zákazníkov. Aj napriek tomu je však rumunský trh, aspoň čo sa týka počtu predplatiteľov, stále najlepší, satelitné služby UPC DTH tam využíva 312 800 užívateľov.

Satelitné platformy UPC DTH využívalo v štyroch krajinách k 30. júnu 2015 už 780 400 zákazníkov. Pri porovnaní s predchádzajúcim štvrťrokom je to nárast o 300 nových predplatiteľov a to aj napriek výraznému poklesu v Rumunsku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To je vsetko pekne ale kedy uz daju konecne Slovenske a Ceske HD Programy na tom by trebalo popracovat no nie …….

  2. Souhlasím s Vlado. Už by to chtělo přidat HD programy. A nejen ty. Jsou programy které jinde jsou w základu a u FREESAT to pořád není možný. (REBEL,TELKA,SMÍCHOW….) Když se tak dobře daří co????

  3. Ahoj,je pravda,že s HD a i přidáváním celkově programů zaostávaj. Asi by měli něco dělat,jinak jim začnou lidi utíkat. Byla by to škoda. :.-)

  4. Nehovorím, že musia zaradiť úplne všetko z tých základných lokálnych ponúk, ale snaha zaradiť čím viac z celoplošných kanálov SD+HD, by tam mala byť.

  5. Petr: TV Rebel je vysielana FTA z Astry 23,5E. Ale to len na okraj, asi sotva budes otacat lavor kvoli jednej stanici z Thora na Astru… 🙂

Komentáre už nie sú povolené.