Reklama

DIGI vyradilo Dajto z pôvodnej služby, program je tak dostupný už len zákazníkom novej DIGI TV

Po katolíckom programe TV LUX vyradila dnes DIGI TV z ponuky pôvodnej satelitnej služby už aj slovenský televízny program Dajto. Ten je tak od teraz dostupný už len zákazníkom novej DIGI TV, ktorá ponúka viac televíznych programov a to nielen v SD, ale aj v HD kvalite už od balíčka Štandard za 9,6 € mesačne. K cene treba samozrejme pripočítať ešte prenájom HD boxu, ktorý je podľa štandardného cenníka 1,5 € mesačne. Kompletnú ponuku programov novej služby nájdete tu.
Pokračovanie nižšie:


Všetci zákazníci starej DIGI TV, ktorí majú záujem sledovať aj naďalej program Dajto tak musia prejsť na novú DIGI TV. Pre prechod zo starej ponuky na novú je nutné kontaktovať zákaznícku linku operátora, alebo vyplniť objednávku priamo na webe digislovakia.sk.

Po vyradení programu Dajto z pôvodnej služby DIGI TV došlo dnes k odpojeniu stanice na satelitnej pozícii 0,8°W z frekvencie 12 380 MHz. Pripomeňme, že Dajto z tejto kapacity vysielalo dlhšiu dobu nekódovane (FTA). Príjem bol tak možný aj bez dekódovacej karty. Po novom je slovenský program skupiny Markíza dostupný z pozície 0,8°W už len dva krát, z frekvencie 12 111 MHz ho môžu prijímať predplatitelia freeSATu a z 12 054 MHz je k dispozícii pre užívateľov Magio Sat a novej DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Amaterizus cela cigi. Mohli dat aspon oznam ze je koniec. Clovek aby hladal na nete co sa deje.

  2. Bolo dávno avizované, že stará DIGI v MPEG-2 postupne končí, nie? Tak na čo čakáte, hoši? 🙂 Dávno ste mali prejsť na novšiu službu alebo inú službu.

  3. Tak kým rýchlejšie prejdú alebo si najdú iného operátora zákazníci starej Digi tým to bude lepšie lebo sa uvoľní miesto pre kvalitnejšie vysielanie alebo nové stanice.

  4. S Digi to ide dolu vodou.Ak by nemali Anglickú ligu , dovolím si tvrdiť , že 50 % divákov by stratili…aj mňa medzi nimi……

  5. Ako dole vodou? Ved je logicke ze nechcu mat uz stare SD boxy. V novej ponuke Dajto je.

  6. Ono tých logických vecí by bolo viacej, napr, zaradenie Sport 2, nemyslím si , že vyradenie programu Dajto zo starej Digi, medzi ne patrí…Ale je to len môj názor …

  7. Mňa s tým dosť naštvali, pretože na svojej stránke píšu, že sa nič pre užívateľov starej DIGI nezmení, na druhej strane postupne vyraďujú programy. Tým tlačia k múru užívateľov, ktorí jednoducho nechcú byť viazaní, na druhej strane ich nútia hľadať iné riešenia. Keby O2 nemala problém s pokrytím, určite by tu bola lepšia ponuka, Snáď to príde…

  8. @Dagmar, a Ty nevieš, že sme na Slovensku ?Tak budete tancovať ako „MY“/telecom/ pískame..
    Na Slovensku je to TAK…..

  9. Ak má prísť niečo nové tak staré musí odísť,to platí v živote všeobecne. Ja na mieste Telekomu by som starú Digi zrušil komplet aj s prijímačmi. Nové prijímače predsa majú scart na pripojenie staršej tv pre tých čo si nemôžu dovoliť novú telku. A ak niekto nechce viazanosť,čiže istotu pre operátora že bude využívať jeho služby,potom sa musí uspokojiť s obmedzenou ponukou,bohužiaľ!

  10. a to sa neda objednat digi bez viazanosti? ved na stranke taka kolonka je.

    Inak ja mam DIGI len kvoli futbalu a viazanost mam dokedy maju na nu zmluvu. premier league a LM

  11. Digi TV si vyhradzuje právo zmeny-zrušenia programov . Funguje to fenomenálne začnú vyhadzovať programy zo starej Digi aby zákazníka prinútili na viazanosť a platbu za prenájom prijímača. Zákazník nemá istotu aké programy bude sledovať len istotu, že bude 24 mesiacov platiť.

Komentáre už nie sú povolené.