Reklama

DIGI TV ponúka zákazníkom možnosť sledovať programy až na štyroch televízoroch

Satelitný operátor DIGI TV ponúkne od 1. septembra všetkým svojim zákazníkom možnosť sledovať svoje obľúbené programy z ponuky Novej DIGI TV až na maximálne štyroch televízoroch v rámci jednej domácnosti. Predplatitelia pritom zaplatia pri rozšírení len za nájom boxu, cena balíčka sa nezmení.
Pokračovanie nižšie:


V praxi to znamená, že ak zákazník platí aktuálne za balíček Štandard 9,6 € mesačne + nájom boxu aj s kartou 1,5 € mesačne za každý ďalší box aj s kartou zaplatí už len 1,5 € mesačne. V prípade dvoch zariadení do domácnosti tak bude platiť 12,6 € mesačne (9,6 + 1,5 + 1,5), troch 14,1 €, prípadne štyroch zariadení 15,6 € mesačne. Pri rozšírení ďalšieho boxu v domácnosti si ešte operátor účtuje jednorázový inštalačný poplatok 19,9 €.

Spomeňme ešte, že od 1. septembra 2015 sa ponuka novej DIGI TV rozšíri o program ČT2 HD a DIGI Sport 4 prejde do balíčka Štandard. Pred niekoľkými dňami tiež pribudol program ČT1 HD.

Za osem mesiacov tohto roka sme priniesli mnohé zlepšenia našich služieb. Snažíme sa počúvať našich zákazníkov a aj všetky novinky zavedené od 1. septembra vychádzajú z ich želaní. Máme ešte ďalšie predstavy ako skomfortniť naše služby, veď rok sa nekončí. Dúfam, že ešte prekvapíme„, uviedol generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No hej. Dodaju box aj s kartou a vymenia aj LNB co za tu cenu vazne nie je zle. U Skylinku je cena druhej karty 44,40 €/ročne + jednorazove investicie ako box + LNB. Freesat to ma ale tiez nejak lacnejsie ako Skylink.

  2. Nech si dajú doporiadku horúcu linku a potom niečo riešia.

  3. No to dúfam že prekvapíte,takže očakávame aj 1 oktobra novinky,aj 1 novembra a potom niečo tesne pred vianocami haha prajem pekný večer

  4. Svitá na lepšie časy ?Alebo sa potom prekvapíme ?
    Nemám celkom jasno po prečítaní tejto vety :Pri rozšírení ďalšieho boxu v domácnosti si ešte operátor účtuje jednorázový inštalačný poplatok 19,9 €:

  5. @Alexander

    Ja zase nechápem čomu nechápeš z tej vety. 🙂 Objednáš si 2,3,4 box, príde technik vymení LNB, natiahne kábel a zato zaplatíš vo faktúre ten jednorázový poplatok a ďalej platíš už len mesačne za balík + boxy.

  6. NO KAŽDÝ MA SVOJ NÁZOR!!!AJ JA.ĽUTUJEM ŽE SOM SI VÔBEC DAL DIGI!!!PROGRAMÝ OKREM ŠPORTU SU NA PRD!!!!A EŠTE MA AJ ODPOJILI !!!HLAVNÉ ŽE NIE MOJOV VINOU !!!MÁLI MI POSLAT ŠEK NA ZAPLATENIÉ A ONÍ NIČ !!!TAK JA ČAKÁM AKO CHUJ A ONI NAKONIEC VYPNU DIGI A PO EMAILovej konverzacií mi len odpisú že len nech pekné zaplatím. ešte 29eúr. plus. 14 eúr. za znova zapojenié. to su služby !!!!no prave veď. žijeme na sk!!!do *** aj z digi!!!degešska tv.!!!!!!

  7. @FAJNSMEKER
    Presne tomuto nerozumiem: čo mi bude meniť , ked ja mám 4-ku konvertor /LNB/, a kábel si viem natiahnuť aj sám …

  8. Jasné, tu by chcelo potom vyzistiť či je možná aj samoinštalácia.

  9. Na môj dotaz o samoinštalácii prišla táto odpoved :
    je nam luto, v tomto pripade neponukame moznost samoinstalacie.

    Dakujeme za porozumenie.

    S pozdravom

    Tomas Sarissky
    Back Office

  10. ha ha ha u nás je to takhle:
    frontoffice – recepční
    backoffice – uklízečka

Komentáre už nie sú povolené.