Reklama

DIGI Sport 4 bude od septembra v balíčku Štandard pre všetkých zákazníkov novej DIGI TV

Satelitná televízia Nová DIGI TV pripravuje pre svojich zákazníkov od 1. septembra 2015 dve zmeny. Prvou novinkou je zaradenie už spomínaného druhého programu Českej televízie ČT2 HD, ktorý nahradí doterajšiu verziu v štandardnom rozlíšení a druhou je sprístupnenie programu DIGI Sport 4 pre všetkých zákazníkov. Cena programových balíčkov zostáva nezmenená.
Pokračovanie nižšie:


V poradí štvrtý športový program DIGI Sport bude presunutý z doterajšieho balíčka Maxi do nižšieho Štandard, ktorý operátor ponúka za 9,6 € mesačne.

DIGI Sport 4 je spolu s programom DIGI Sport 3 dostupný iba na Slovensku. Vo vysielaní prináša hlavne prenosy z Ligy majstrov UEFA, no nechýba ani česká Synot liga či ATP 250 a ďalšie.

Program nájdu predplatitelia novej DIGI TV v HD boxoch Kaon na programovej pozícii číslo 27. Od septembra bude program automaticky sprístupnený pre všetkých zákazníkov, ktorí využívajú už novú ponuku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja sa obraciam s prozbou a to v tom smere,že ja neovládam maďarský jazyk a mám ich programi a tie som mal preto,lebo nevesta ovlada maď.jazyka pozerala na to,keďže sa odsťahovala tak mne už nie su potrebné. Ale chcel by som si ponechať z maďarských programoch : PAPRIKA a MADAR ŠLAGER,nakoľko sa zaujámamm o varenie a rád počuvam ich hudbu.Či by nebolo možné vysielať aj nejaký Poľský a Ukrajinský program. Na koho sa mám s touto prozbou obraťiť. Ďakujem za porozumenie a očakávam odpoveď.!

  2. Poliaci maju dost kanálov nekodovane na druzici Hot Bird. Potrebujes ale nejaky iny HD prijimac lebo s tym novym kaonom od digi ich nenaladis. Najidealnejsie by bola aj nova parabola pripadne nejake natacacie zariadenie ci multifeed na viac druzic a mas tisicky programov polske, nemecke, talianske…

Komentáre už nie sú povolené.