Reklama

DIGI vydalo novú verziu softvéru pre prijímače Kaon NA 1170

V noci z pondelka 6.júla na utorok 7.júla 2015 začala spoločnosť DIGI Slovakia s distribúciou nového softvéru pre HD prijímače Kaon NA 1170, ktorý využívajú zákazníci novej DIGI. Softvér s označením 00.00.00.11 je distribuovaný cez družicu (OTA upgrade), prístup k nemu majú všetci zákazníci. Počas aktualizácie nemôžu užívatelia vypínať prijímač, ale musia počať pokiaľ sa dokončí proces aktualizácie.
Pokračovanie nižšie:

K aktualizácii na novú verziu dôjde automaticky ak zákazník bude mať box zapnutý na akomkoľvek programe z transpondéra 12 054 MHz, z družice Thor 6 (0,8°W), z ktorého vysielajú napr. programy Jednotka HD, Markíza HD, JOJ HD, Dvojka, Wau, Dajto či DIGI Sport 1-4 (SD). Po prepnutí na jeden z týchto programov sa objaví na obrazovke hláška o dostupnej novej aktualizácii pre prijímač. DIGI Box sa zákazníka nebude pýtať, či chce alebo nechce vykonať upgrade, ale automaticky ho vykoná. Aktualizácia užívateľovi nezmení jeho nastavenia a ani nezmaže nahrávky na pamäťovom zariadení (HDD prípadne USB kľúči).

Hlavné zmeny nového softvéru:
– korektné zobrazovanie intenzity a kvality signálu
– zlepšená funkčnosť funkcie TimeShift (zastav, pretoč, pusti znovu)
– odstránenie viacerých prevádzkových porúch
– zlepšená funkčnosť EPG

DIGI_kaon2
DIGI box Kaon NA 1170

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak tie rumúnske titulky stále neopravili. Stále je ich treba vypínať.

  2. Samozrejme že EPG na Šlágr TV tam sa píše 02:00-02:00 Šlágr TV žiadný program ktorý má ísť a zákazníci budu znovu pisať na DIGI a Šlágr TV Čo je s tým EPG je to celé zle

  3. Vie mi niekto poradiť dá sa to digi chytiť v Dubline Írsku … Mám tu freesat už 8 rokov a chcem to zmeniť. Mám vlastný box , ta ich karta mi tu pôjde? A akú družicu majú , 120 či tanier postačí . Fakt dajte vedieť niekto

  4. DIGI ide cez tú istú družicu ako freeSAT, tak ak máš freeSAT, malo by ti ísť aj DIGI. Signál ale majú myslím o niečo slabší ako UPC. Ak chces DIGI tak zabudni na svoj box, od nich dostaneš box aj kartu.

Komentáre už nie sú povolené.