Reklama

Eleven Sports Network od augusta v Poľsku

V Poľsku odštartuje v auguste tohto roku minimálne jeden športový kanál s názvom Eleven Sports Network. Prevádzkovateľ stanice sa uchádzal už aj o práva na tamojšiu futbalovú Ekstraklasu, no nakoniec uspela opäť platforma nc+, ktorá najvyššiu poľskú futbalovú ligu vysiela už niekoľko rokov na svojich prémiových kanáloch CANAL+.
Pokračovanie nižšie:


Eleven Sports Network patrí do kapitálovej skupiny The Channels Co Ltd, ktorá pred novou futbalovou sezónou spustí okrem Poľska športové kanály aj v Belgicku, Singapure a Malajzii. Spoločnosť má v pláne rozširovať svoje pôsobenie aj v ďalších krajinách. „Chceme byť mediálna skupina ponúkajúca najdôležitejšie športové udalosti v každej krajine ktorej budeme prítomní,“ povedal Andre Tegner z Eleven Sports Network. „Poľsko je pre nás veľmi dôležitým a atraktívnym trhom. Je to krajina, ktorá sa veľmi rýchlo rozvíja a ktorá ma pozoruhodnú futbalovú tradíciu a tiež niekoľkomiliónovú skupinu ozajstných milovníkov športu. V prvej etape spustíme v Poľsku dva kanály. Prvý bude určený predovšetkým fanúšikom futbalu. Na druhom ukážeme disciplíny a tiež futbalové zápasy, ktoré budú kolidovať z prenosmi na futbalovom kanále,“ dodal.

Hoci Eleven Sports Network nezískal práva na poľskú futbalovú ligu, športovým fanúšikom má aj tak čo ponúknuť. Vlastní totiž práva na taliansku Serie A, francúzsku Ligue 1, škótsku SPFL či Formulu 1. O tom u akých operátorov budú nové športové stanice Eleven Sports Network dostupné, zatiaľ nie je známe.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať