Reklama

freeSAT zvyšuje ceny u služieb freeSAT light a freeSAT karta

Satelitná platforma freeSAT upravuje od 1. júna 2015 ceny svojich dvoch služieb freeSAT light z pôvodných 6 € na 6,25 € mesačne a freeSAT karta z 20 € na 25 € ročne. U služby freeSAT karta sa platí aj jednorázový administratívny poplatok 20 €, ten zostáva na pôvodnej hodnote.
Pokračovanie nižšie:


Úpravy cien sa týkajú nových zákazníkov a zákazníkov, ktorí sú mimo viazanosti. Zákazníkom, ktorí majú zmluvný vzťah s viazanosťou, bude služba fakturovaná podľa kampane, v ktorej zmluvu uzavreli a cena sa bude pre nich meniť až po uplynutí viazanosti.

freeSAT karta je služba, ktorú ponúka UPC DTH bez viazanosti. Vďaka nej získa záujemca základný balík slovenských, českých a maďarských programov bez mesačných poplatkov za ktorý zaplatí po novom jednorázový administratívny poplatok 20 € a 25 € ročný poplatok. V praxi to znamená, že užívateľ zaplatí za prvý rok 45 € a za každý ďalší už iba 25 €. Karta freeSAT ICE funguje ako v systéme Cryptoworks, tak aj Irdeto. Dôležité je aby užívateľ už vlastnil, alebo si zakúpil vlastné zariadenie pre príjem a to konkrétne satelitný prijímač, parabolu, LNB a koaxiálny kábel.

freeSAT light je podobná ponuka ako v prípade freeSAT karta. Rozdiel je iba v tom, že prevádzkovateľ poskytne zákazníkovi satelitný prijímač spolu s kartou do prenájmu za mesačný poplatok 6,25 €. Aktivačný jednorázový poplatok je potom už len 5 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A je to tu!Nárast zákazníkov=zvýšenie cien.Očakávam teda zvýšenie ponuky freesat základ+pridanie HD staníc…

  2. To navysenie je len o par centov mesacne, to je nic oproti zvyseniu Skylinku z 19 na 34.

  3. nové budú ale v HU http://www.satelitnatv.sk/2015/05/madarska-platforma-upc-direct-sa-rozsiri-o-duna-world-hd-m2-hd-a-novy-sportovy-program-m4-hd/

  4. Zdraženie je neopodstatnené.Do základnej ponuky nepridali nič nové,ani nezaradili HD stanice ako Skylink.

  5. Povedane lapidarne: podraz. UPC je rovnaka chamrad mrochtava, ako SkyLink, ale to vieme uz vyse 10 rokov, od aferiek s Chellom a kablovkou v BA. Ked videli, ze sa chalanom z Ja&Ty schovanym za luxemburskou schrankou uz 2x prepieklo zdrazenie, zdrazili tiez. Slovak si zanadava, napise jedovaty komentar do fora 😉 … a plati dalej ako murovaty. A budu si to dovolovat, kym si od nich nechame rubat drevo na hlavach, rovnako ako politici. Zastavi ich len vacsi odlev zakaznikov.

Komentáre už nie sú povolené.