Reklama

Do ponuky novej DIGI TV pribudne Disney Junior

Spoločnosť DIGI Slovakia pripravila pre najmenších divákov na Medzinárodný deň detí malé prekvapenie v podobe nového detského programu. Podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk rozšíri spoločnosť práve v pondelok 1. júna 2015 ponuku svojej platformy Nová DIGI TV o detský program Disney Junior v štandardnom rozlíšení (SD).
Pokračovanie nižšie:


Disney Junior sa zameriava vo svojom vysielaní na deti vo veku od dvoch do sedem rokov. V programe je možné nájsť známe animované rozprávky ako Majster Manny, Stredo-džungľa či Mickeyho klubík. Stanica však v súčastnosti nie je lokalizovaná do slovenského respektíve českého jazyka. K dispozícii tak bude iba v anglickom jazyku a to všetkým zákazníkom s aktivovaným balíčkom Maxi, ktorý operátor ponúka za 12,9 € mesačne.

V ponuke novej DIGI TV bude po rozšírení už osem detských programov a to Nickelodeon, Nick Jr., Minimax, Duck TV, Jim Jam, Megamax, Disney Channel a Disney Junior.

Spomeňme ešte, že zákazníci, ktorí využívajú pôvodnú službu DIGI TV so starším SD prijímačom nebudú môcť od 1. júna 2015 prijímať už slovenský katolícky program TV Lux. Pre jeho ďalšie sledovanie budú musieť prejsť na ponuku novej DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. cenní sa snaha ale určite je to prekavepnie ked deti v takom veku neovládajú anglický jazyk ? to už mohli pridať naspať aj Boomerang s ten tiež nemá lokalizaciu cz/sk . Vyzerá to tak, že Ťuki bude LEN v Magio TV.

  2. Boomerang už dávno nie je to čo býval. Disney Junior je pre male deti super, ja zase skor pustim detskam v anglictine nez po cesky.

  3. žiadna stanica už nie je taká ako bývala proste Disney Jr. bude podla také isté ako NIck Jr. rád by som si pozrel sledovanosť tej stanice či ju vôbec niekto sleduje. Lenže oni ho dostali asi grátis k stanici Nickelodeon, to sú asi také stanice ako tie moldávske či rumunské čo idú FTA ( do počtu aby zákaznik videl že ma vyše 100 staníc k dispozícii).

  4. Televízia JOJ spustí v spolupráci so Slovak Telekomom detský kanál Ťuki, ktorý si naladia iba zákazníci televíznej služby od tejto spoločnosti. Ostatní diváci sa k nemu nedostanú.

    Podľa najnovších zistení Živé.sk bude program dostupný iba pre zákazníkov so službou Magio TV a Magio Sat. Satelitná služba Digi TV a káblovka Digi Slovakia, ktorá patrí pod Slovak Telekom, program do ponuky nepridá.

  5. Oplati sa platit maxi balik ked rozpravky su v anglictine.moja dcera mala velmi rada boomerang a aj porozumela.preco nemozu byt rozpravky v slovencine,cestine alebo v madarcine?ja to chcem hlavne pre nu a nie pre seba.

  6. Disney Junior bude v blízkej budúcnosti lokalizovaný do Maďarčiny, takže minimálne časť zákazníkov Novej Digi ho bude mať v zrozumiteľnejšom jazyku ako angličtina.. Tí čo po maďarsky nevedia, sa musia ďalej učiť anglicky.

  7. prosim o inf. kedy budem mat moznos sledovat mad.program m4 aj dnes som nemal v ponuke na digi ponuke formulu som sklamany vasou nepruznostou dakujem

  8. Ked uz nie si spokojny co ti brani aby si zmenil poskytovatela?

  9. Preco tam uz nezaradia Rik tv. Ten nie je pre nijakeho kablovkara specializovani, tak preco tam Digi nevie dat jednu detsku sk televiziu……..

Komentáre už nie sú povolené.