Reklama

Česká DIGI TV testuje na satelite stanice ČT:D/ČT art, Prima Love, Prima Zoom, Smíchov a Telka

Na satelite Thor 6 (0,8°W) sa dnes objavilo päť českých televíznych kanálov ČT:D/ČT art, Prima Love, Prima Zoom, Smíchov a Telka. Všetky vysielajú v kompresnom formáte MPEG-2 z frekvencie 12 380 Mhz. V čase písania správy bolo vysielanie všetkých staníc, okrem TV Smíchov, dostupné nekódovane (FTA).
Pokračovanie nižšie:


Televízny kanál skupiny Nova, Smíchov bol už kódovaný systémami Nagravision (CAID: 1802 a 1880). Prístup k nemu majú zákazníci českej platformy DIGI TV, ktorú vlastní aktuálne už spoločnosť LAMA ENERGY GROUP, ktorá sa na území Českej republiky zaoberá najmä ťažbou a predajom zemného plynu a ropy, výrobou a predajom elektrickej a tepelnej energie či poskytovaním telekomunikačných služieb prostredníctvom mobilného virtuálneho operátora.

V najbližšej dobe možno očakávať zakódovanie signálu u všetkých testovaných staníc, tie rozšíria ponuku českej satelitnej platformy DIGI TV pravdepodobne v najbližších dňoch.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 380 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Provider: Intelsat

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skusil som naladit – 3 sec ide 10 sec nejde – asi tak to ide.?????

  2. Uz som zistil podrastol strom ktory je v drahe na 1″.

  3. Ešte to ide voľne alebo už nie? Či sa mi oplatí nastavovať antenu na Thor.

  4. Je to tak CT:D, Prima Love, Prima Zoom, Telka a zase aj Dajto.

  5. Na tejto frekvencii THOR-12380 ide dlhodobo voľne Dajto,TV Lux,Universal Channel cz.Nedávno pribudli Telka,ČT:D,Prima zoom,Prima love.Smíchov je kódovaný. stav 19.5.2015

Komentáre už nie sú povolené.