Reklama

ANTIK rozšíril ponuku SmartTVBoxu o mestskú televíziu Moldava nad Bodvou

Všetci užívatelia zariadenia SmartTVBox po celom Slovensku, ktorý ponúka možnosť bezplatného sledovania slovenských a českých programov, môžu po novom prijímať aj novú mestskú televíziu Moldava nad Bodvou (Moldava TV). Stanica je súčasťou Vstupného balíčka, ak by sa ešte v ponuke nenachádzala odporúčame reštartovať set-top-box.
Pokračovanie nižšie:


Mestská televízia v Moldave nad Bodvou začala oficiálne vysielať 13. mája 2015. Zamerať sa chce hlavne na spravodajstvo a publicistiku v rámci mesta, no nemali by chýbať ani pozvánky na športové či kultúrne podujatia. Programová štruktúra je postavená na pol hodinovom vysielacom čase. Premiéra vysielania bude podľa vysielateľa každý pondelok o 18:00. Program sa následne reprízuje počas celého týždňa.

Smart TV Box je set-top-box, vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne. Prevádzkovateľom je košická spoločnosť ANTIK Telecom.

TIP: Nový Smart TV box – IPTV a DVB-T prijímač v jednom

Moldava_TV_screen1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Gratulujem a držím chlapcom palce , aby program rozšírili , mali stále viac divákov a hlavne aj niečo v kase.

Komentáre už nie sú povolené.